Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Αξιολογηση του blog

 Γεια σας! Το blog μου εχει 700 και κατι προβολες και θελω πριν παει στις 1000 να εχεο βελτιωθει ακομα περισσοτερο! Προσπαθω να κανω πολυ καλητερα αρθα απο οτι κανω με θεματα που σας ενδιαφερουν ! Επισης  εχω φτιαξει ενα προγραμμα οπως σας εχω ξανάπει γιατι δυστιχως δεν μπορω να γραφω καθημερινα πια! Απο τωρα και μετα θα υπαρχουν καινουρια αρθρα καθε Τριτη - Πεμπτη  και Σαββατοκυριακο!  Ελπιζω να μην μου θυμωσετε που δεν μπορω να γραφω παραπανω! 
 Το προβλημα μου ειναι οτι προσπαθω να κανω ο βλογ οσο πιο ευχαριστο σε εσας και δεν εχω βοηθεια! Τι εννοω; Θα ηθελα σε αυτο το αρθρο να δω σχολια ...Σε αυτα να αξιολογιται το βλογ και να κου λετε αν σας αρεσει / αν οχι και γιατι! Επισης μπορειται να σχολιαζεται οτι θετε! 
 Σας λεω τοσο καιρο να σχολιασετε και να σχολιασετε γιατι θελω να δω και σχολια εκτος απο προβολες! Ναι ειμαι ευχαριστιμενη για τις προβολες του βλογ και σας ευχαριστω φυσικα που το επισκεπτεστε!  Αλλα δεν θα με χαλουςε καθολου να βλεπω και σχολιακια! 
 Δεν θελω να σταματησω να γραφω γιατι μου αρεσει! Το μονο που θελω ειναι να δω οτι ο κοπος μου πιανει τοπο! Οτι η δουλεια μου εχει ανταποκριση!  


Αυτααα! 

2 σχόλια:

  1. Το blog σου είναι φανταστικό, σε παρακαλώ μην σταματήσεις να γράφεις. Θα μπορούσες να δημοσιεύεις άρθρα ομορφιάς (συγνώμη αν δεν παρατήρησα σωστά) και μ' αυτό δεν εννοώ μόνο άρθρα με συνολάκια . Δηλαδή με makeup για αρχάριες, χτενίσματα για το σχολείο, ανοιξιάτικα (ότι θες δηλαδή) σχέδια για νύχια.

    Ελπίζω να βοήθησα. Συνέχισε την καταπληκτική σου δουλειά♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστω παρα πολυ που σχολιασες! Φυσικα και θα κανω αρθρα με τα θεματα που μου ειπες! Εχω ξεκινησει ειδη καποια αρθρα με συμβουλες ομορφιας αλλα επειδη ο υπολογιστης μου κολλησε δεν μπορω να τα τελειωσω απο το τηλεφωνο! Φυσικα και με βοηθησες! Και ευχαριστω για αυτο! Αν χρειαστεις κατι να ξερεις οτι εγω εδω ειμαι!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή