Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Κολλητές στην πρίζα!

      Περνούσατε τέλεια και οι 3 μαζί!Ήσουν περήφανη για τις κολλητές σου,και ξαφνικά τα σπάσανε! Μαλώσανε και εσύ δεν ξέρεις τι να κάνεις. Νομίζεις οτι, ο,τι και να πεις θα τις βρεις και τις δύο εναντίον σου! Έρχεται η μέρα που σε ρωτάνε " Αυτή ή εγώ" κι εσύ δεν θέλεις να διαλέξεις! Δεν θες να χάσεις καμιά άλλα σου την σπάει αυτό το σκηνικό! ΑΝ έχεις ζήσει κάτι από τα παραπάνω μπράβο, είσαι ένα φυσιολογικό κορίτσι ! Αν όχι συγχαρητήρια έχεις τις καλύτερες κολλητές του κόσμου !Παρακάτω θα δείτε συμβουλές για να μην καταλήξετε εσείς τελικά " οι κακιες "της υπόθεσης!
  •   Πρέπει να καταλάβεις οτι οι κολλητές σου είναι πολύ θυμωμένες. Εσύ είσαι η εκλέκτη! Ναι, μάντεψε θα έρθουν να ξεσπάσουν και  οι δύο πάνω σου. Θα εκτονωθούν , θα πει η μια διάφορα πράγματα για την άλλη και θα τα βγάλουν απο μέσα τους.
  • Όσο και να σε παρακαλάνε όχι, εσύ δεν θα πεις κανένα μυστικό καμιάς. Μην αποκαλείψεις τι σου είπε η μια για την άλλη. Θες να τσακωθείς εσύ στο τέλος και με τις δυο?
  • Ριξ' το στο συναίσθημα. Προσπάθησε να τις θυμήσεις πόσο ωραία περνούσατε. Αρχίσε να λες τις θυσίες που έχει κάνει η μια για την αλλή. Πες τους οτι πίστευες στα αλήθεια οτι εσύ και αυτές θα είσασταν B.F.F.E.(  Best Friends For Ever)!
  • Mην πάρεις το μέρος καμιάς. Λογικά θα θέλεις να τα έχεις καλά και με τις δυο.
  • Κάν' τες να γελάσουν. Πες τους ένα ανέκδοτο. Θύμησε τους πόσο γέλιο είχατε ρίξει τότε, πριν γίνουν όλα αυτά.  
 
Ελπίζω να σας βοήθησα με τις συμβουλές μου! Αυτάάάά΄!!!!!:) 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου