Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Τι ρολο να παιζουν αραγε τα ονειρα σην ζωη μας;

Γεια σας! Λοιπον σημερα θα μιλησουμε για τα ονειρα! 

Τα όνειρα είναι μια από τις πιο μυστηριώδης αλλά και ενδιαφέρουσες εμπειρίες στη ζωή μας....Ολοι εχουμε δει  ονειρα ,φυσικα, που μας παρεξενεψαν ή δεν ξεραμε πως να τα ερμηνευσουμε! 

Καταρχας να θα σας πω πραγματα που μπορει να μην ξερατε για τα ονειρα

1) Παιζει να ξεχναμε το 90% των ονειρων μας το πρωι που ξυπναμε...συνηθως θυμωμαστε το ονειρο που μας εκανε εντυπωση ή αυτο που ειδαμε πριν ξυπνησουμε. 

2) Πολλοι ανθρωποι βλεπουν ασπρομαυρα ονειρα

3) τα ονειρα ειναι συμβολικα και τις περισσοτερες φορες ειναι δυσκολο να τα ερμηνευσουμε

4) Στα περισσοτερα ονειρα που βλεπουμε νιωθουμε δυσαρεστα συναισθηματα οπως αγχος.! 

5) Υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που πιστευουν οτι εχουν ζησει την εμπειρια που ονομαζεται de´javu! Αυτη η εμπειρια πιστευω οτι την ξερουμε ολοι αλλα δεν ξερουμε οτι ονομαζεται ετσι! Η εμπειρια ειναι οτι νιωθεις οτι μια κατασταση, μια "σκηνη " της ζωης σου την εχεις ξαναζησει. Οι περισσοτεροι πιστευουν οτι βλεπεις ονειρα που πραγματοποιουνται... Εχω δει πολλα τετοια ονειρα και πραγματικα ειναι παρα πολυ περιεργο αυτο που γινεται πχ . Πριν μια εβδομαδα περιπου ειδα οτι ειχα παει με 3 φιλες μου στην πλατεια και καθομασταν σε μια συγκεκριμενη θεση με συγκεκριμενη σειρα και μιλουσαμε για ενα συγκεκριμενο θεμα που δεν νομιζω να εχει καποια σημασια να σας το πω! Χθες πηγαμε τυχαια στην πλατεια ( λεω τυχαια γιατι ειχαμε κανονισει να παμε σινεμα αλλα τελικα δεν προλαβαμε την ταινια) και ξαναεζησα οτι ειχα ζησει στο ονειρο μου. Ενιαθα οτι επαιζα σε ταινια που εβλεπα σε επαναληψη. 

Στο φροντηστηριο αγγλικων καναμε ενα σχετικο μαθημα και μιλουσαμε για το περιεργο συναισθημα που νιωθουμε οταν βλεπουμε ενα ανθρωπο πρωτη φορα και σπαμε το κεφαλι μας για να ξαναθυμηθουμε ποτε τον εχουμε ξαναδει! Στο βιβλιο των αγγλικων μου ελεγε οτι οι επιστεμονες ελεγαν οτι το ενα ματι βλεπει πιο γρηγορα απο το αλλο . Ετσι οταν το αριστερο μας ματι για παραδειγμα βλεπει εναν ανθρωπο χωρις να του δωσεις σημασια και επειτα το δεξι προσεξει τον ανθρωπο νομιζει οτι τον εχει ξαναδει! Τεσπα πηγα σε αλλο θεμα! 

Αυτααα! τα λεμε !!! 

~ Αν δεν εχεις πληγωθει δεν μπορεις να πεις οτι εχεις ζησει!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου