Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Μασκα κατα την ακμη!Do + don't tips για την ακμη!

Γεια σας!!!!Λοιπον ας ξεκινησουμε με την μασκα.
ΥΛΙΚΑ
-ενα κουταλακι μελι
-λιγο αλατι
-ενα μπολακι
- 2-3 σταγονες λεμονι
-ενα κουταλι ή μαχαιρι

Η μασκα αυτη ειναι ιδικά για ακμη!Μπορείτε να κανετε μια μικρο ποσότητα της μασκας και να απλώνεται μονο πανω στα σπυράκια αλλα μπορείτε να κάνετε και για ολο το πρόσωπο!Παίρνεται ενα μικρο μπολ και βάζετε μεσα αλατι ( λιγο)..Μετα βαζετε με το κουταλάκι λιγο μελι και ανακατεύετε ..Αν θελετε μασκα για ολο το πρόσωπο βαζετε και αλλο μελι και αλατι. Στο τελος βαζετε λιγες ( 2-3) σταγονες λεμονιου και ναξατεβετε. Απλωνεται στο προσωπο σας ή πανω στο σπυρακι ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ. Μετα μου θα ξεπλυνεται την μασκα μπορειτε να παρετε ενα παγακι (μεσα σε πεσετα ή χαρτι) και να αρχισετε να κανετε ελαφρυ μασαζ στο προσωπο σας( επειδη ειναι κρυο το παγακι θα κλεισουν οι ποροι) !Αν κανετε αυτη την μασκα 2-3 φορες την εβδομαδα θα δειτε αποτελεσματα!!

Do +Don't tips για την ακμη
 ( τι πρεπει να κανετε και τι οχι για την ακμη)
Do :  Πλενε το προσωπο σου καθε μερα
Don't : Μην ακουμπας το προσωπο σου! Δηλαδη μην ακουμπας το σπυρακι με λερωμένα χερια και μετα ακουμπάτε και το υπολοιπο προσωπο σας.
Do: Βαζε οινόπνευμα ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΠΥΡΑΚΙ ! Το οινοπνευμα καθαριζει το σπυρακι και το ξεραίνει.
Don't :Μην σπας το σπυρακι σου! Κρατα τα χερια σου μακρια απο το σπυρακι. Μπορει να ειναι ετοιμο να σπασει αλλα οχι δεν προκειται να το σπασεις!Θα γεμισεις και αλλα.


αυτΑΑΑ για τωρα!!!
Αφιερωνω τραγουδακι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου