Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

χριστουγενωιατικο πνευμα!

Αυριο ειναι τα χριστουγεννα!!!Τα χριστουγεννα ειναι η γιορτη που ολη η οικογενεια περναει  μαζι ευχαριστες στιγμες, ειναι η γιορτη των δωρων και των γλυκων.Για καποια παιδια ομως ειναι η γιορτη της μελαγχολιας και της στεναχωριας!

   Αναφερομαι στα παιδια που ζουν σε καποιο ιδρυμα ή ειναι πολυ φτωχα!Παρακατω θα δειτε ομαδεςς μου θελουν να βοηθησουν τους συνανθωπους τους!

  •    Μια ομαδα που βοηθαει τα παιδια σε ολο τον κοσμο ειναι η UNICEF!η unicef βοηθαει τα παιδια και πολεμαει για τα δικαιωματα τους! Εαν θες να βοηθισεις σε αυτο το εργο μπορεις να γινεις εθελοντης στην ομαδα ή να πας σε καποιο απο τα καταστηματα της unicef που οτι αγορασεις βοηθας τα παιδια με τα χρηματα που δινεις. Επισης μπορεις να γινεις αναδοχος παιδιου ,δηλαδη να υιοθετισεις ενα παιδι και καθε χρονο να δεις ενα ποσο για το φαγητο του , τα φαρμακα κ.α. Για να μαθεις περισσοτερα για το εργο της unicef πηγαινε εδω --->http://www.unicef.gr/index.htm 
  •     Στην ελλαδα υπαρχουν τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΣΟΣ!Υπάρχει ένα Χωριό που αγκαλιάζει με αγάπη και φροντίδα τα παιδιά που είναι μόνα στον κόσμο. Που δίνει σε κάθε παιδί ξεχωριστά, τη ζεστασιά ενός δικού του σπιτικού, τη συντροφιά των φίλων και των αδελφών του, το ενδιαφέρον για την μόρφωση του, την ξενοιασιά του παιχνιδιού. Που χαρίζει στα παιδιά το μητρικό χάδι και την αγάπη μιας Μητέρας SOS, που έχουν ανάγκη και που χρειάζονται περισσότερο απ’ όλα.Για να μαθεις περισσοτερα μπες εδω ---> http://www.sos-villages.gr/  
  • Εχετε ακουσει για το χαμογελο του παιδιου? ο οργανισμος αυτος βοηθαει τα παιδια που εχουν αναγκες .Στηριζουν παιδια που εχουν προβλημα διαβιωσης, προβληματα υγειας και προβληματα ψυχολογικα ή κοινωνικα!
     Για μαθετε περισσοτερα πηγαινετε εδω---> http://www.hamogelo.gr/


    αυτα!Καλα χριστουγεννα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου