Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Storytime: The time I thought my house was haunted.

Γειά σας, τι κάνετε; Εχώ καιρό να κάνω ένα άρθρο που να σας λέω καποιά ιστορία μου και για αυτό ήρθε η στιγμή να μιλησουμέ για τα γεγονότα μου με έκαναν να πιστέψω ότι το παλιό σπιτί που έμενα( Έχω μετακομισεί περίπου ένα μήνα στο καινούριο, που είναι δικό μας και δεν νοικιάζουμε πια!) ήταν στοιχιωμένο.

Λίγα γενικά πράγματα για το σπίτι: 
Το σπιτί ήταν στο τρίτο όροφο και γύρω γύρω δεν υπήρχαν πολλά σπίτια. 
Στην πολυκατοικιά που μέναμε τα υπολοιπά διαμερίσματα τα είχαν μέλη μιας οικογένειας και στο σπίτι που έμενα, έμενε η προγιαγια της οικογένειας που πέθανε σε αυτό! Σε αυτό το σπίτι εζήσα 7 χρόνια.

Η αποψή μου για τα φαντάσματα και γενικά τα μεταφυσικά φαινόμενα: 
Κάποτε ήμουν κάθετη στο ότι υπάρχουν οντότητες, φαντάσματα, δαίμονες κτλ.. Τώρα δεν είμαι τελειώς κλειστή σε αυτό! Μπορεί να υπάρχουν, μπορεί και οχι - δεν ξερουμέ με σιγουριά ποια είναι η σωστή απαντηση- παντώς αν υπάρχουν καλύτερα να μείνουν μακρία μου :p 


Λοιπόν τα περιστατικά που θα σας διηγηθώ δεν θυμαμαί ακριβώς πότε έγιναν γιατί έζησα και τόσα χρόνια σε αυτό το σπίτι και δεν πιστεύω να τα θυμάμαι και όλα! 

Το πρώτο περιστατικό που θα σας πω είναι οτι συχνά όταν εφευγάν οι γονείς μου και ο αδερφός μου ένιωθα ότι κάποιος υπάρχει μέσα στο σπίτι. Είτε ήταν μέρα είτε νύχτα, όταν ήμουν μόνη μου ένιωθα αυτό το συναισθήμα που νιώθεις λες και κάποιος σε παρακολουθεί. Επειδή το σπίτι ήταν στον τρίτο και δεν είχε σπίτια γύρω γύρω, όπως είπα και παραπάνω, δεν γινεταί να με έβλεπε κάποιος απο κάποιο μπαλκόνι/ παράθυρο. 

Το δεύτερο περιστατικό που σας πω είναι αυτό που μάλλον έγινε περισσότερες φορές απο όλα! Παρόλο το γεγονός ότι δεν υπήρχε περιπτωσή να με δει κάποιος να ντύνομαι/ ξεντύνομαι έγω πάντα τραβούσα την κουρτίνα, την έκλεινα και μέτα που ντυνόμουν δεν την ξανάνοιγα γιατί βαριόμουν. Υπερβολικά πολλές φορές μου έτυχε να είμαι στο δωματιο με κλειστή την κουρτίνα, να βγω έξω στο σαλόνια για λίγο( συνήθως για να φαω ή να πιω) και μετά που έμπαινα η κουρτίνα ήταν ανοιχτή. Αρχικά νόμιζα ότι είχαν μπει οι γονείς μου ή ο αδερφός και την άνοιξαν αλλά παρατήρησα ότι αυτό γίνοταν ακόμα και όταν δεν ήταν οι αλλοί  3 στο σπίτι. 
 

Ένα βράδυ εκεί που κοιμόμουν, γύρισα να αλλάξω πλευρά και είδα καποιόν, μια σκιά να είναι δίπλα στο κρεβάτι μου. Νόμιζα ότι ήταν ο μπαμπάς μου γιατί μερικές φορές ερχόταν να βράδια να δει αν κοιμόμουν. Ο μπαμπάς μου καθε φορά που ερχόταν με έτριβε στην πλάτη γιατί ξέρει ποσο μου αρέσει αυτό. Εκείνο το βραδύ δεν το έκανε. Φρικάρα, χεστηκά πάνω μου, φοβήθηκα  τόσο πολύ με την σκεψη ότι αυτος που είδα δεν ήταν ο μπαμπάς μου αλλά κάποιος αλλος. Επειδή η σκιά ήταν και πολύ ψηλή , δεν γίνεται να ήταν ο αδερφός μου ή  η μαμά μου. Με το που γύρισα πλευρό, εκλείσα τα μάτια μου και έκανα ότι κοιμόμουν. Επειδή δεν είχα πειστεί ακομά ότι δεν ήταν καποιό μέλος της οικογένειας μου περίμενα αρκετή ώρα να ακούσω βήματα που να πηγαίνουν έξω απο το δωμάτιο, και καλά ότι φευγεις η μαμά μου ασπούμε απο το δωμάτιο, αλλά δεν άκουσα βήματα.
Απο την  μια ηθέλα να γυρισώ να δω, να σιγουρευώ ότι δεν ήταν δημιούργημα της φαντασιάς μου αλλά απο την άλλη ήμουν τρομοκρατημένη.. Από το μυαλό μου περνούσαν ένα κάρο σενάρια ότι αυτή η σκιά ήταν ή καποιου κλέφτη/ εγκληματία/ δολοφόνου / βιαστή ή ήταν κάποιο φάντασμα ( Ο νους μου πήγε στα χειρότερα.) Τελικά μετά απο καμιά ώρα με πήρε ο ύπνος και το πρωί ρώτησαν τους δικούς μου αν ήρθαν το βράδυ και μου είπαν όχι. Ακόμα δεν ξέρω τι ήταν αυτό που είδα, ίσως ήμουν πολυ κουρασμένη και ήταν μια απλή παραίσθηση μέσα στον ύπνο μου αλλά τον φόβο που ένιωσα εκείνη την στιγμή δεν μπορώ να τον ξεχάσω!


Αυτές είναι οι μεταφυσικες εμπειρίες που έχω βιώσει,τώρα που έγραφα το άρθρο ένιωθα άβολα μάλλον επειδή ήμουν κατατρομαγμένη όταν  γίνονται όλα αυτά!
Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο.
See you soon:*

13 σχόλια:

  1. Θέε μου!Τρόμαξα πάρα πολύ!!😳
    Ελπίζω τώρα που μετακομίσατε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.
    p.s. Γι' αυτό δεν μ'αρέσουν τα θρίλερ :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχως τωρα στο καινουριο μου σπιτι δεν εχει γινει κατι! Αν γινει κατι σε αυτο το σπιτια με βλέπω να παίρνω τα πραγματά μου και να μετακομιζώ ξανά γιατι στο πάλιο μου σπίτι φοβόμουν συνέχεια. :(

      Διαγραφή
  2. Αννα τι τραβηξες και εσυ..και εγω ολα αυτα τα φοβαμαι..Ευχομαι να μην σου ξανα τυχει κατι τετοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πραγματικα πολύ περιεργα περιστατικα. εμενα πιο πολυ με τρομαξε αυτο με τις κουρτινες γιατι οντως το αλλο μπορει να ηταν της φαντασιας σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναιι μπόρει να ήταν της φαντασίας μου γιατί ήταν και βράδυ και μόλις είχα ξυπνήσει!

      Διαγραφή
  4. Μάλλον η σκιά που είδες ήταν η Μόρα,δεν ξέρω αν έχεις ξανακούσει για αυτό αλλά αν το googlaris θα βρεις αρκετά αρθρα και τα ονόματα ποικίλουν αναλόγως την περιοχή.Και εγώ κατά την εφηβεία μου,είχα παρόμοια περιστατικά..
    Θα χαρώ να σε δώ και από το blog μου :)
    http://lenartlover.blogspot.gr/
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την έχω ακουστά αλλά θα την ψάξω γιατί δεν ξέρω πολλά για αυτήν. Θα επισκεφτώ το blog σου τώρα αμέσως:)!

      Διαγραφή
  5. Πολύ ενδιαφέρον άρθρο! Κάποια στιγμή είχα φρικάρει, γιατί έπαιζα Sims 3 πριν μερικά χρόνια και ήμουν μόνη μου στο σπίτι και στους Sims ήταν βράδυ και βγήκαν τα φαντάσματα. Και πάνω που έκανα βλακείες με τα φαντάσματα στους Sims, άνοιξε η τηλεόραση του σπιτιού μου μόνη της :P

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζομαι πόσο θα είχα τρομάξει εγώ εάν ήμουν στην θέση σου!

      Διαγραφή
  6. Είναι απλά αυταπάτες. Μερικές φορές το μάτι τα κάνει αυτά. Κι εγώ μια φορά κοιτούσα σε μπαλκόνι και είδα έναν άνθρωπο να κάθεται στα κάγκελα και ξαφνικά να πέφτει. όταν κατέβηκα στο ισόγειο δεν υπήρχε κανείς. Είναι πράγματα φαντασίας, μην απασχολείς το νου σου με αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μμ, μπορεί να είναι ναιι αλλά ένιωθα τόσο τρομαγμένη όταν γίνονταν που δεν μπορώ να τα ξεχάσω και να προχωρήσω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρα πολυ ωραιο και διαφορετικό αρθρο.Φρικαρα λιγο εκει με τις κουρτινες βρε παιδι μου....Καλη αρχη με το σπιτακι σου τωρα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή