Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

10 beauty life hacks you need to try!

 Γεια σας. Πριν λιγο καιρό είχα κάνει μια ανάρτηση με συμβουλές, life hacks, που μπορούν να κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη! Μου φάνηκε αρκετά χρήσιμη η ανάρτηση αυτή και για αυτό προτίμησα αντί να κάνω haul όπως είχα προγραμματίσει να κάνω άλλη μια ανάρτησή με παρόμοιο θέμα! Αυτή την φορά τα life hacks δεν είναι γενικά, έχουν να κάνουν με το σώμα μας όλα!


Μαλλιά 

1. Θέλεις να μακρύνουν τα μαλλιά σου ή να είναι πιο δυνατά; Πρέπει να δοκιμάσεις αυτή την μάσκα! Βάλε 2 κουταλιές της σούπας μελι  και 1 ελαιόλαδο σε ενα μπολ. Όταν πας να λουστείς ρίξε στα μαλλιά σου το ανακατεμένο μείγμα στο τριχωτό της κεφαλής σου, περίμενε πέντε λεπτά και μέτα λούσε τα μαλλιά σου κανονικά. Έτσι τα μαλλιά  σου θα πάρουν την ενυδάτωση που χρειάζονται. 

Αποτέλεσμα εικόνας για κυματιστα μαλλια με πλεξουδα
2. Σηκώνεσαι το πρωί, βιάζεσαι γιατί έχεις καθυστερήσει και  τα μαλλιά σου δεν βλέπονται. Κάνε δυο πλεξούδες( μια σε κάθε μεριά του κεφαλιού σου) πάρε την πρέσα και πέρνα τις πλεξούδες 2-3 φορές. Τα μαλλιά σου θα ειναι κυματιστά.  Σημείωση: Αυτό ο τρόπος μπορεί να μην πιάσει 100% εάν δεν έχεις πιάσει πολύ σφικτά τις πλεξούδες! 

3. Θέλεις τα μαλλιά σου να είναι κυματιστά αλλά ο τρόπος απο πάνω δεν σου κάνει γιατί θέλεις να μην χρησιμοποιείς θερμότητα; Μπορείς να κανείς τα μαλλιά σου κυματιστά και χωρίς θερμότητα! Μετά το μπάνιο, όταν τα μαλλιά σου είναι ακόμα νοπά, κάνε δυο σφιχτές πλεξούδες( μια απο κάθε μεριά του κεφαλιού σου) και κοιμήσου με αυτές. Το πρωί τα μαλλιά σου θα είναι κυματιστά - Ασε που έμενα με αυτόν το τρόπο τα μαλλιά μου μένουν κυματιστά μέχρι να τα ξαναλούσω!  Σημείωση: Τα μαλλιά σου θα μείνουν περισσότερο κυματιστά αν δεν τα χτενίσεις. 

4. Υπάρχει μάσκα κατά της ψαλίδα.  Ανακάτεψε ένα κρόκο αυγού και λίγο μέλι για λιγα λεπτά. Πρίν το μπάνιο βάλε στις άκρες των μαλλιών σου το μείγμα και περίμενε 2-3 λεπτά. Στην συνέχεια ξεβγαλε το μείγμα με ζεστό νερό και συνέχισε κανονικά το μπάνιο σου. 

Αποτέλεσμα εικόνας για scrub σώματος σπιτικο
Σώμα

5.  Μπορείς να φτιάξεις μόνη σου ένα scrub σώματος χρησιμοποιώντας 2 κουταλιές της σούπας μέλι και 2 μαύρη ζάχαρη.

6.Εάν έχεις κυτταρίτιδα πάρε ενα μπολ, βάλε μέσα 3 κουτάλια της σούπας καφέ και μέλι και τρίψτε με κυκλικές κινήσεις τα σημεία που έχεις κυτταρίτιδα.

7. Ένας καλός τρόπος αδυνατίσματος με αποτελέσματα και χωρίς να μείνεις νηστική είναι το να πίνεις 2 ποτήρια νερό πριν απο κάθε γεύμα. Το νερό θα καταλαμβάνει αρκετό χώρο στο στομάχι σου και θα νιώθεις χορτασμένη  τρώγοντας λιγότερο.

8. Επίσης το πράσινο τσαι είναι ότι πρέπει για όσες θέλουν να χάσουν κιλά. Προσπάθησε να πίνεις όσο πιο συχνά γίνεται πράσινο τσαι.

 
Πρόσωπο  

Αποτέλεσμα εικόνας για scrub χειλιών9. Αυτή η συμβουλή είναι αρκετά χρήσιμη για μένα καθώς τα χείλη μου είναι πάντα σκασμένα. Έαν τραβάς το ίδιο μαρτύριο με μένα με το που αλλάξει ο καιρός μάθε απέξω τα παρακάτω βήματα :
  • Κάνε scrub στα χείλια σου με λίγη βαζελίνη και ζάχαρη.
  • Άπλωσε στα χείλια σου λίγο τσαί ( οτι τσαι έχεις) και άσε το να στεγνώσει πάνω σε αυτά.
  • Βάλε ένα λιπαντικό λιπ μπαλμ κάθετα στα χείλη σου ,από μέσα προς τα έξω, όχι οριζόντια.
10. Αχ αυτή η ακμή και τα κόκκινα σημάδια! Πάρε ένα ασπράδι αυγού και λίγο χυμό λεμονιού, ανακάτεψε τα καλά και έχεις την τέλεια μάσκα κατά της ακμής. Χρειάζεται μόνο 5 λεπτά για να νιώσεις ότι κάτι γίνεται στο δέρμα σου. Σημείωση: Επειδή η μάσκα περιέχει λεμόνι καλύτερα να αποφεύγεται τον ήλιο μετά την εφαρμογή της 


Αυτή ήταν η σημερινή ανάρτηση. Ελπίζω να σας άρεσε :) 


1 σχόλιο: