Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

10 Life hacks που θα κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη!

 Γειά σας! Ξέρω ότι έχω να γράψω μήνες! Δεν είναι ότι βαρέθηκα το blog ή  ότι δεν είχα χρόνο, σταμάτησα γιατί έγιναν πολλές αλλαγές στην ζωή μου, στην οικογένεια μου και δεν ήμουν ψυχολογικά καλά για να όχι μόνο για να γράψω στο blog αλλά πολλές φορές δεν έβρισκα την δύναμη να σηκωθώ απο το κρεβάτι μου. Τώρα είμαι καλά και για αυτό είμαι εδώ για να συνεχίσω το blog που τόσο που έλειψε!



Πάμε στο θέμα μας λοιπόν!! Τα life hacks που θα σας δώσω είναι συμβουλές που μου με έχουν βοηθήσει στην ζωή μου και ελπίζω να σας φανούν και εσάς χρήσιμα.


  1. Έχεις τόσα κλειδιά και κάθε φορά που πας να ξεκλειδώσεις την πόρτα σου πρέπει να κάθεσαι να ψάχνεις πιο είναι το κλειδί που ταιριάζει; Η λύση είναι μια! Πάρε διαφορετικά χρώματα βερνίκια νυχιών και βάψε με κάθε χρώμα ένα απο τα κλειδιά σου. Κάθε κλειδί θα έχει διαφορετικό χρώματα και μέσα σε λίγο καιρό θα έχεις μάθει ποιο κλειδί ανοίγειι κάθε πόρτα!

Αποτέλεσμα εικόνας για life hacks 

2. Θέλεις να χάσεις κιλά; Ένας αποτελεσματικός τρόπος να χάσεις κιλά σωστά χωρίς να πεινάς είναι να μικρύνει το μέγεθος του πιάτου που τρως. Έρευνες έχουν δείξει ότι όταν έχουμε ένα μεγάλο πιάτο μπροστά μας γεμάτο φαγητό ο εγκέφαλος μας επηρεάζεται από την εικόνα  του γεμάτου πιάτου και νιώθεις οτι έχεις χορτάσει μόνο όταν αδειάσεις το πιάτο σου. Έτσι  είναι καλύτερο να χρησιμοποιείς ένα μικρότερό πιάτο γιατί θα τρως λιγότερο χωρίς να το καταλάβεις!


3. Εαν έχεις κάποια μπλούζα που είναι τσαλακωμένη και δεν μπορείς να την σιδερώσεις μπορείς να την βάλεις ίσια σε μια επιφάνεια στην τουαλέτα την ώρα που κάνεις μπάνιο ή ντους και οι ατμοί απο το μπάνιο σου θα ισιώσουν την μπλούζα σου!

4.Τα μαλλιά σου είναι αδύναμα και κάθε φορά που χτενίζεσαι η χτένα είναι γεμάτη με τόσες τρίχες που πιστεύεις οτί αμα τις δώριζες θα έφτιαχναν άνετα μια περούκα; Δοκίμασε όταν τελειώνεις το μπάνιο σου να ξεπλένεις τα μαλλιά σου με κρύο νερό. Το κρύο νερό θα κάνει τα λέπια της τρίχας να κλείσουν και έτσι θα είναι πιο δυνατά τα μαλλιά σου. Επίσης το μπάνιο με κρύο νερό βοηθάει και στο δέρμα και επίσης αν κάνεις 30 λεπτά μπάνιο με κρύο νερό έχει υπολογιστεί οτι χάνεις παραπάνω απο 100 θερμίδες!

5.Σηκώνεσαι το πρωί, πιάνεις βιαστικά τα μαλλιά σου κότσο και διαπιστώνεις οτι πετάγονται απο παντού μικρές τριχούλες που όσο και να τις χτενίζεις δεν κάθονται στην θέση τους. Πάρε μια παλιά οδοντόβουρτσα, βάλε λίγο ζελέ ή λακ πάνω της και άρχισε να χτενίζεις τις τρίχες που αντιστέκονται και είσαι έτοιμη.

6. Θέλεις να ξυρίσεις τα πόδια σου αλλά σου έχει τελειώσει ο αφρός ή το σαπούνι που χρησιμοποιείς; Μπορείς να χρησιμοποιείς conditioner και τα πόδια σου θα είναι και πιο μαλακά!

7.Θέλεις να μην μπερδεύει η αλυσίδα των κολιέ σου αλλά πάντα καταλήγουν όλα τόσα μπερδεμένα που δεν μπορείς να λύσεις τους κόμπους που έχουν δημιουργηθεί. Μπορείς να περάσεις την αλυσίδα μέσα απο ένα καλαμάκι και έτσι δεν θα μπερδέψει!
Put your necklace through a straw to keep the chain from tangling.
8. Όταν αγοράζεις σουτιέν και δεν είσαι σίγουρη για το μέγεθος μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις πίσω απο την πλάτη σου το χέρι σου μέσα απο το σουτιέν! Έαν με το ζόρι χωράνε δύο δάκτυλα σου, το σουτιέν είναι πολύ σφικτό ενώ αν χωράει όλη σου η παλάμη τότε το σουτιέν σου είναι μεγάλο.

Use two fingers to test out your bra fit.
9. Τα χείλια σου είναι πάντα σκασμένα; Αυτό μάλλον δείχνει ότι δεν πίνεις πολυ νερό! Αν είναι σκασμένα ακόμα και αν πίνεις πολύ νερό τότε δοκίμασε να  πίνεις συχνά πράσινο τσάι. 

10. Άλλος ένας εύκολος τρόπος να χάσεις κιλά είναι να πίνεις καθημερινά τουλάχιστον ένα  φλιτζάνι πράσινο τσάι.


Αυτό ήταν το άρθρο! Ελπίζω να σας άρεσε. Θα θέλατε να ξανακάνω ένα παρόμοιο άρθρο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου