Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

#Βαρετή_Δευτέρα

Καλημέρα κορίτσια! Έχω καιρό να κάνω τέτοιο άρθρο! Σε αυτά τα άρθρα μοιράζομαι τις σκέψεις μου/ την γνώμη μου /τα νέα μου και τα νέα του blog μαζί σας! Είναι περισσότερο άρθρα που κάνω για να συζητάμε στα σχόλια!
Λοιπόν σας είχα πει οτι θα πάω να δω το step up 5: Αll In στο σινεμά. Πήγα και μου άρεσε πάρα πολύ η ταινία. Δεν μπορώ να αποφασίσω αν είναι η καλύτερη τησ σειράς αλλά σίγουρα αξίζει να την δείτε!
Το επόμενο θέμα που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι οτι άρχισα να παίζω ένα παιχνίδι έδω στο ιντερνετ το lady Popular ! Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για όλες τις ηλικίες! 
 ~Αν θέλεις να ζήσεις το συναίσθημα του να είσαι το πιο δημοφιλές κορίτσι, αν θέλεις να δείξεις στον κόσμο τις ικανότητές σου και τις ιδέες σου, αν θέλεις να νιώσεις τη μοναδική ατμόσφαιρα ενώ ανταγωνίζεσαι άλλα μοντέλα – Το
Lady
Popular Fashion Arena είναι για σένα! Δημιούργησε τη Λαίδη σου, και οδήγησέ τη στον κόσμο της μόδας. Ανέπτυξε τα χαρακτηριστικά της που αφορούν το πόσο δημοφιλής είναι και αυξάνουν τηις πιθανότητες να κερδίσει μάχες μόδας στην Αρένα. Όσο περισσότερες νίκες έχεις, τόση περισσότερη εμπειρία λαμβάνεις και έτσι θα ανεβαίνεις επίπεδα με περισσότερες ευκαιρίες για εξέλιξη στο παιχνίδι.
Μπές στον κόσμο των supermodels, κυριάρχησε στον κόσμο της μοδας και όρισε τις νέες τάσεις της μόδας στο μέλλον.~
Αν θες να μαθείς περισσότερα ή να παίξεις το παιχνίδι πάτα----> ΕΔΩ
  Το σχολέιο ανοίγει σε λίγες μέρες και για αυτό να περιμένετε καινούριο DIY: Πως να στολίσεις τα τετράδια σου! Επίσης σκεφτόμουν να σας κάνω διάφορα συνολάκια για τον αγιασμό αλλά το θέμα είναι οτι ο καιρός αυτές τις μέρες είναι μια κρύο μια ζέστη οπότε αν κάνω μπορεί να μην συμβαδίζει το συνολάκι με τον καιρό!

Αυτο ήταν το άρθρο για σήμερα! Ελπίζω να σας άρεσε!!

2 σχόλια:

  1. Άννα κι εγώ είδα το Step Up: All In το Σάββατο κι ήταν απλά υπέροχο! Παρόλο που δεν έχω δει κανένα άλλο Step Up, το λάτρεψα! Από την πρώτη στιγμή που είδα το trailer ήξερα ότι αυτή την ταινία πρέπει να τη δω! Κι είχα δίκιο! Άσε που όλη την ώρα στο σινεμά ήθελα να χορέψω-ήμουν η μόνη; :D Τέσπα, το παιχνίδι τώρα θα το παίξω πρώτη φορά, αλλά φαίνεται πολύ ωραίο! Περιμένω με ανυπομονησία το DIY! Φιλάκια!

    ~Βανέσα Τρ.~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Βανέσα! Καιρό έχουμε να τα πούμε;)! Ναι ήταν πάρα πολύ ωραία ταινία και φυσικά δεν ήσουν η μόνη Χαχα!

      Διαγραφή