Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Paranolmal activity ..

Αν σου αρεσουν τα θριλερ πρεπει να δεις τα PARANOLMAL ACTIVITY!
1)ολα ξεκινανε οταν  η   καιτι και το αγορι της αρχηζουν να βιωνουν  περιεργες μεταφυσικές δραστηριότητες στο καινούριο τους σπιτι! Η κριστιν ειναι συνηθισμένη σε αυτες της δραστιριοτητες καθως οταν ηταν μικρη ένιωθε και βίωνε τς ιδιες δραστηριοτες με την αδερφή της!Τι να είναι αυτο που την κυνηγάει??

2)Η κριστιν με την οικογενεια της πηγαινει σε καινουριο σπιτι ,καθως στο παλιο δεν χωρουσα γιατι δεν ειχαν παιδικο δωματιο και το μωρο τους!Η κριστιν ειναι η αδερφη της καιτι και διαπιστωνει οτι κατι περιεργο (ενας δαιμονας) θελει το μωρο της!Ποσο δυσκολο παιζει να ειναι να προσπαθεις να σωσεις αυτους που αγααπας απο  ενα δαιμονα?Ποσο μαλλον ειναι οταν ο δαιμονας ειναι η ιδια σου  αδερφη??? 
 

3)Στο Paronormal activity 3  βλεπουμς τις δυο αδερφες μικρες οταν αρχισαν ολα!Ο δαιμονας δεν βρεθηκε τυχαια σε αυτην την οικογενεια!!!!
  

4)Η κατιε στο 2 πηρε το μωρο της αδερφη της και το εδωσε για υοθεσια!Μετα απο καποια χρονια παει στην ιδια γειτονια με την οικογενεια που υοθετησε τον μικρο.Ναι θελει το παιδι ξανα. Η οικογενεια αντιμετωπιζει περιεργες δραστηριοτητες αλλα μονο η κορη της οικογενειας καταλαβαινει τη συμβενει. Θα αποδιξει στην οικογενεια της τι  γινεται  στην πραγματικοτητα?θα σωσει την οικογενεια της???



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου