Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ζωα με διαφορετικο χρωμα σε καθε ματι!

Γεια σας!Εψαχνα στο ιντερνετ γιατι η γατα μου εχει διαφορετικα χρωματα σε καθε ματι!Βρηκα λοιπον γιατι .....
 με επιστημονικα λογια :
Η ετεροχρωμία είναι μια κατάσταση κατά την οποία υπάρχει διαφορά στο χρώμα της ίριδας του κάθε ματιού. Εμφανίζεται συχνότερα σε ζώα (γάτες και σκύλους), αλλά υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις ανθρώπων με ετεροχρωμία.
Το χρώμα της ίριδας οφείλεται ουσιαστικά στην μελανίνη, την ουσία που χρωματίζει τα μαλλιά και το δέρμα. Η έλλειψη μελανίνης είναι συμπερασματικά ο κυριότερος λόγος εμφάνισης αυτής της κατάστασης σε ζώα και ανθρώπους αν και υπάρχουν περιπτώσεις που εμφανίστηκε ετεροχρωμία μετά από τραυματισμό ή φλεγμονή. 

στα ελληνικα (για οσους δεν καταλαβαν )
Η ετεροχρωμια (διαφορετικο χρωμα σε καθε ματι) εμφανιζεται συνηθως σε γατες και σκυλους .Ειναι διαφορετικο χρωμα το καθε ματι εξαιτιας τη μελανινης (η ουσια που δινει χρωμα στα μαλλια και δερμα).

φωτογραφιουλες....(ειναι πολυ γλυκες)


20 ζώα με διαφορετικό χρώμα σε κάθε μάτι  20 ζώα με διαφορετικό χρώμα σε κάθε μάτι http://www.dinfo.gr/wp-content/uploads/2012/09/zwa-me-diaforetikp-xrwma-matiwn-4.jpg http://www.dinfo.gr/wp-content/uploads/2012/09/zwa-me-diaforetikp-xrwma-matiwn-5.jpg 20 ζώα με διαφορετικό χρώμα σε κάθε μάτι 20 ζώα με διαφορετικό χρώμα σε κάθε μάτι
20 ζώα με διαφορετικό χρώμα σε κάθε μάτι
για περισσοτερα εδω :www.dinfo.gr/20-ζώα-με-διαφορετικό-χρώμα-σε-κάθε-μάτι/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου