Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

το 2014 ειναι η χρονια σου στο σχολειο!

  Αν θες  να γινει η καλύτερη χρόνια σου στο σχολείο ,οι βαθμοί να ανέβουν αρκετά και όλοι να Λενε ότι είσαι το καλό παράδειγμα σε ολα πρέπει να ακολουθήσεις τους παρακάτω κανόνες !:
  • Μην φτάνεις στην τάξη καθυστερημένη.Ξέρεις πόση ώρα θα χρειαστείς για να τακτοποιηθείς και να μπεις στο κλίμα του μαθήματος?
  • Μην φέρεσαι διαφορετικά στα μαθήματα. Επειδή σου αρέσουν τα μαθηματικά και μισεις την ιστορία δεν συμαινει οτι θα διαβάζεις ολη την ωρα μαθηματικά και καθόλου ιστορία!
  • Μην κανεις κοπάνες!Δεν ειναι μονο οι απουσίες ,χάνεις και την παράδοση και στο σπίτι θα θέλεις διπλή δουλεία για να καταλάβεις το μάθημα.
  • Εισαι στην ταξη και με το που χτυπήσει το κουδούνι για διάλειμμα τρέχεις εξω???Ποτε ξανα.!!!!Την άρα που κτυπάει το κουδούνι θυμούνται οι καθηγητές να σας δωσουν εργασιες και τα sos.
  • Μην διαβάζεις κουρασμένη στο σπιτι!Ειναι πολυ απλο .Ο εγκέφαλος σου δεν θα καταλάβει πραμα !Επισης μην  νομίζεις οτι αν πιεις καφε θα ξεκουραστεί! Θα ξυπνήσεις και θα μπορείς να διαβάσεις με τον καφε αλλα το βραδυ χανεις τον ποιοτικο υπνο που χρειαζεσαι για να μην εισαι κουρασμένη!
Ο ηλιος σου προσφερει βιταμινη D .Αρα μην αρνησε να πας τον σκυλο βολτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου