Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Βιβλίο του μήνα: Κωδικας Da Vinci

Γεια σας, τι κάνετε? Ελπιζω να είστε  όλες  καλά! Σήμερα  είμαι  εδώ  με ενα βιβλίο  που το ξέρετε  ολες
τον κώδικα  Ντα  Βίντσι. Έχοντας  δει την Ταινία δεν ειχα σκεφτεί  να διαβασω το βιβλίο  αλλατ το είδα  στην δημοτική  βιβλιοθήκη και το πηρα ( Ήμουν σίγουρη  βέβαια  οτι δεν θα το μετανιωσω  γιατι έχω  ακούσει  πολλα για τον τρόπο γραφης του Dan Brown)

Da Vinci Code-  Dan brown

Ο Ρόμπερτ λανγκντον καθηγητής  συμβολολογιας βρίσκεται  στο παρισι για επαγγελματικους λόγους οταν δέχεται  ενα επειγον νυχτερινο   τηλεφωνημα. Ο ηλικιωμένος έφορος τοτ Λούβρου εχει δολοφονηθει μεσα στο μουσείο και δίπλα  του βρίσκεται  ενας γριφος. Καθώς  ο λανγκοντον και μια προικισμενη Γαλλίδα αποκρυπτογραφος, η σοφι νεβε, προσπαθούν  να ξεδιαλύνουν τα παράξενα αινιγματα ανακαλύπτουν εκπληκτοι  μια σειρά  απο κρυμμενα στοιχεία  στα έργα  του Da  vinci.
Τα πράγματα  περιπλεκουν ακομη περισσότερο οταν ο Λανγκντον  ανακαλύπτει κατι απροσμενο: Το θύμα  είχε  σχέση  με το Κοινό  της Σιών, μια μυστικη οργάνωση της οποίας τα μέλη  περιελάμβαναν μεταξύ  αλλων τον Μποτιτσέλι, τον Βίκτωρ  Ουγκώ και τον Ντα  Βίντσι. Σε μια απεγνωσμενη κούρσα μεσα στον παρισι και Ακόμη  παραπέρα ο Λανγκντον και η Νεβε  βρίσκονται  αντιμέτωποι με εναν άγνωστο πανίσχυρο  εχθρό  που φαίνεται  να προβλέπει  καθε κίνηση  τούς. Αν δεν καταφέρουν να αποκρυγραφησουν τον γριφο τα έγγραφα του Κοινού  της Σιών θα χαθουν  για παντα!

Έπρεπε  να ειχα διαβάσει  αυτό  το βιβλίο  χρόνια  τώρα! Μου αρεσε παρα πολυ η περιγραφή  του Dan  Brown. Επειδή  το ξέρετε  ολες αυτό  το βιβλίο  δεν θα πω αλλά!

Αυτό  είναι  το σημερινο  άρθρο, ελπιζω να σας άρεσε. Πως περνατε  τις διακοπές  σας?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου