Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Story_time: Το jumbo χάλασε το δέρμα μου.

Γειά σας! Με αφορμή ένα δυσάρεστο γεγονός που συνέβη πρόσφατα, αποφάσισα να αρχίσω μια καινούρια σειρά άρθρο που θα λέγεται Story_time. Σε αυτά τα άρθρα θα σας περιγράφω διάφορα γεγονότα που έχουν συμβεί στην ζωή μου και νιώθω ότι αυτά τα άρθρα θα μας φέρουν πιο κοντά!

    Λοιπόν εγώ ήθελα φέτος να ντυθώ ή βρικόλακας ή ζόμπι (Δεν μπορούσα να αποφασίσω τι ήθελα περισσότερο απο αυτά τα δύο)  και πήγα μια μέρα πριν το αποκριάτικο πάρτι του σχολείου μου στο jumbo, να πάρω ψεύτικο αίμα. Πήρα το συγκεκριμένο:  

 

Όταν γύρισα σπίτι με το αίμα ήμουν κατενθουσιασμένη και πήγα αμέσως να δοκιμάσω πως θα βαφόμουν την ημέρα του μασκέ πάρτι.  Είχα βαφτεί τόσο καλά, φανταστείτε ότι είχα πετύχει και το eyeliner με την πρώτη, οπότε το μόνο που μου έμενε ήταν να βάλω το ψεύτικο αίμα.  Με το που το έβαλα κάτω απο τα μάτια και το στόμα μου άρχισα να νιώθω αυτές τις περιοχές να με τσούζουν και να με πιάνει φαγούρα. Επειδή ποτέ ξανά δεν είχα πάθει τίποτα παρόμοιο, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να διαβάσω το τι έλεγε η συσκευασία απο πίσω ( Αυτό βεβαία έπρεπε να το είχα κάνει απο την αρχή) . Στην συσκευασία έγραφε ότι μπορεί το αίμα να προκάλεσε κάποιο αλλεργικό σοκ και τρομοκρατημένη ξέπλυνα όσο πιο γρήγορα μπορούσα το αίμα απο το πρόσωπο μου.  Το πρόσωπο μου ήταν κόκκινο στις περιοχές που είχα βάλει το αίμα και για να ηρεμήσει του έβαλα παγάκια.
Σε όσες φίλες μου  είπα μετά τι έγινε, με ρώτησαν πόσο έκανε το αίμα και απο που το πήρα και φυσικά όταν τους είπα ότι το πήρα από το jumbo 1,5 Ε μου είπαν ότι δεν έπρεπε να το βάλω απο την αρχή αφού ήταν απο εκεί.   Εγώ δεν ψωνίζω συχνά απο τα jumbo και ή αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ένα απο τα προϊόντα που πουλάνε να μου δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα. 
 Απο εκείνη την μέρα δυστιχώς  νιώθω το δέρμα μου πιο ξερό απο ότι συνήθως.  
Το μόνο σίγουρο είναι ότι απο δω και πέρα θα προσέχω πολύ περισσότερο για το τι αγοράζω με σκοπό να το χρησιμοποιήσω στο πρόσωπο μου.  


Αυτό ήταν το άρθρο! Σας αρέσει η ιδεά μου να κάνω άρθρα με αυτό το θέμα? 
See you soon :* 

3 σχόλια:

  1. Εγώ πήρα τις προάλλες μπογιές από τα Jumbo, ήταν σε ακριβώς ίδια συσκευασία και κόστιζαν επίσης 1.5 ευρώ. Δεν είχα κάποια παρόμοια αντίδραση στο δέρμα μου, απλά επειδή είχα βάψει το μισό πρόσωπο, όντως παρατήρησα ξηρότητα στο μισό. Μετά από 2-3 μέρες ήμουν εντάξει. Επειδή μάλλον είχες αλλεργική αντίδραση, γι'αυτό παραμένει η ξηρότητα. Βάλε ενυδατική πρωί και βράδυ και σιγά σιγά θα φτιάξει πιστεύω :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά!Αν θές τσέκαρε το Blog Μου : http://lifeofteenager03.blogspot.gr/

      Διαγραφή
  2. Ωραιο αρθρο!Είχα αγορασει και γω το ιδιο προιον αλλα δεν επαθα τιποτα!Ομως δεν το ειχα βαλει κατω απο τα ματια μονο στο στομα(οχι μεσα στο στομα)!Ναι η ιδεα σου ειναι τελειαα!Ξανα κανε ενα παρομοιο αρθρο!!!!!Αντιοο♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή