Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Βαρετή Δευτέρα: Πρόγραμμα,Ουζερί τζιτζάνης, αλλαγες..

    
    Γειά σας!  Σκέφτηκα ότι μιας και ξανάρχισα να γράφω τώρα το blog ένα απο τα πρώτα άρθρα που έπρεπε να κάνω είναι αυτό! 
       Τα άρθρα με τον τίτλο βαρετή Δευτέρα έχουνε συνήθως ως θέμα τις σκέψεις μου/ τις απόψεις μου/ τις συμβουλές μου προς εσάς/ ερωτήσεις για εσας κ.α. Αυτά τα αλάτισα λέγονται "Βαρετή Δευτέρα" γιατί τα ανεβάζω σχεδόν κάθε δευτερα και επειδή  όλες οι Δευτέρες είναι βαρετές :p.  
    
       Λοιπόν ξεκινάω με το ότι επειδή έχω επιβαρυμένο πρόγραμμα λόγω σχολείου( Πηγαίνω 1η λυκείου και προφίσιενσι στα αγγλικά) θα ανεβάζω σίγουρα ένα άρθρο την εβδομάδα και αυτό μάλλον θα ανεβαίνει το σαββατοκύριακο
    
       Ένα θέμα που ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας έχει σχέση με την ταινία Ουζερί Τσιτζανης! Θέλω να πάω να δω αυτή την ταινία( προβάλεται στο σινεμά απο τις 3 Δεκεμβρίου) αλλά δεν έχω ακούσει καλές κριτικές και επειδή δεν έχω απεριόριστο ελεύθερο χρόνο δεν θέλω αν πάω να δω μια ταινιά και να καταλήξω ότι δεν αξίζει :(! Εσείς έχετε δει την ταινιά; Αν ναι σας άρεσε; Ή θέλετε να την δείτε; 
    
  Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αν κάποια απο τις αλλαγές που κάνω στο Blog ( στην εμφάνιση του) δεν σας αρέσει, μπορείτε να μου το πείτε στα σχόλια και να το αλλάξω! ;) 

Αυτό είναι το σημερινό άρθρο! Συγνώμη που είναι αρκετά μικρό αλλά επειδή είναι Δευτέρα δεν έχω περισσότερο χρόνο για να γράψω και άλλα.  

Αποτέλεσμα εικόνας για αισιοδοξες φρασεις

1 σχόλιο: