Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

DIY: Κατασκευές απο το ρόλο χαρτιών!Νο 1

Γειά σας! Τι κάνετε? Σήμερα θα δείτε δύο πολύ εύκολα DiY από ρόλο χαρτιών τουαλέτας! Πείτε μου αν σας αρέσουν και αν θέλει κάθε Σάββατο να ανεβάζω ένα DiY άρθρο! 

1) "Ταΐστρα πουλιών! 
Αν στο σπίτι σας έχετε πουλάκια θα λατρέψουν αυτή την κατασκευή( έγω έχει δύο παπαγαλάκια και έχουν ξετρελαθεί!!:))Λοιπόν τα βήματα είναι πολύ απλά! Παίρνεται το ρόλο απο το χαρτί. Βάζετε κόλλα πάνω του και το τοποθετείται μέσα στην τροφή των πουλιών! Η τροφή θα κολλήσει στην κόλλα! Βάζετε ένα σκοινάκι μέσα απο το ρόλο για το κρεμάσετε στο κλουβί και είναι έτοιμο!


2) Θήκη καλωδίων!
Και αυτή είναι μια πολύ εύκολη κατασκευή! Το μονό που πρέπει να κάνετε είναι ή να ζωγραφίσετε ή να κολλήσετε πάνω στο ρολό ότι θέλετε! Για παράδειγμα δείτε τις εικόνες:



Αυτά για σήμερα! Ελπίζω να σας άρεσε:) Μην ξεχάσετε να ψηφίσετεε: http://strawpoll.me/2876344

4 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο άρθρο και πολύ όμορφα DIYs! Νομίζω ότι θα είναι τέλειο να κάνεις ένα άρθρο DIY κάθε Σάββατο! Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ σαν ιδέα!! Α, και πολύ όμορφο το banner του blog!!

    ~Βανέσα Τρ.~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ:) Ναι και γω αυτό πιστεύω γιατί κάνω τα DIY που γράφω και μου αρέσει πολύ να φτιάχνω πράγματα! Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πολύ ωραίο το άρθρο αλλά νομίζω πως στο 1ο δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσεις κανονική κόλλα αλλά κόλλα τροφης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το εψαξα και εχεις δικιο! Συγγνωμη κοριτσια, οταν μπω απο τον υπολογιστη θα το αλλαξω!!

      Διαγραφή