Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Βαρετή Δευτέρα!

Γειά σας! Λοιπόν το ιντερνέτ αρχίσε πάλι να μου κάνει νερά ( Είχε καιρό να με νευριάσει και είχα ανυσιχίσει)! Οπότε είμαι απο το κινητό( έχω εφαρμογή για το βλογ και μπορώ να γράφω και απο δώ αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν το προτιμώ γιατί έχω συνηθίσει στον υπολογιστή! 
Στο θέμα μας τώρα! Είναι δευτέρα και βαριέμαι.. Τώρα θα μου πείτε γιατί δεν κάνεις κανονικό άρθρο αφού βαριέσαι;; Επειδή δεν με βολεύει στο κινητό και γιατί ψάχνω ιδέες για καινούρια άρθρα!!!  Νομίζω οτι ξέφυγα απο το θέμα μας! Το θέμα της σημερινού άρθρου  που ονομάζεται βαρετή δευτέρα είναι όλες οι άσχετες σκέψεις μου! Δηλαδή θα σας λέω διαφορά κάθε δευτέρα και μπορείτε απο κάτω να μου λέτε την γνώμη σας κτλ..  Δεν ξερώ αν σας ακούγεται ωραία ιδέα αλλά πιστεύω οτι είναι!! 
Ας ξεκινήσω να ρίχνω τα "άσχετα" πράγματα;) 
το πρώτο πράγμα που θέλω να μοιραστώ μαζί σας σήμερα είναι ( τα τύμπανα παρακαλώ) ... Οτι ανέβηκα επίπεδο στο clash of clans! Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό το παιχνίδι μου αρέσει πάρα πολύ! Είμαι λοιπόν στο 25 επίπεδο και είμαι πολύ χαρούμενη!!! 
Αα , επίσης έχω φάει κόλλημα με το Pretty Little Liars! Έχω δεί όλα τα επεισόδια που έχουν βγεί! Επίσης έμαθα οτί θα βγούν άλλοι 2 κύκλοι ( 7 συνολικά)!! 
Επίσης βλέπω American Horror Story. Όποιος βλέπει να μου πει σε πιο επεισόδιο είναι:)! 

Πάμε σε ένα άλλο θέμα που ήθελα εδώ και καιρό να σας πω : Τους αγαπημένους μου youtuber!!
Πρωτό κανάλι που έχω κολλήσει ειναί οι Merrelltwins και μου αρέσουν γιατί με το που βάζω βιντεάκι αυτών των κοριτσιων σκάω στα γέλια! 
Μετά είναι η bethany Mota που οι περισσότερες την ξέρετε ! 
Αυτά είναι τα δυό κανάλια που επισκέπτομαι πιο συχνά!!! 

7 σχόλια:

  1. μου αρέσει η ιδέα σου γιατί είναι πρωτότυπη! Όσο για το τί άρθρο να κάνεις στην συνέχεια κάνε με ερωτήσεις !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ έχω φάει κόλλημα με το pretty little liars, έχω δει όλα τα επεισόδια που έχουν βγει και ανυπομονώ να βγει καινούριο. Επίσης κι εγώ βλέπω american horror story και είμαι στο 8ο επεισόδιο της 1ης σεζόν. Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται λίγο βαρετή η αυτή η σεζόν. Εσύ σε ποιο επεισόδιο είσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όντως ο πρώτος κύκλος του american horror story δεν είναι τόσο ωραίος! Εγώ εκεί ειμαι στο τελευταίο επεισόδιο του 2ου κυκλου! Στο pll περιμένω να βγούν τα υπόλοιπα:)

      Διαγραφή
  3. Ερωτήσεις για σένα για να τι βάλεις στο άρθρο σου:
    Τι ζώδιο είσαι?? Πιστεύεις στα ζώδια??
    Επίσης ποιόσ πιστεύεις οτι είναι ο Α στο πρεττυ λιττλε λιαρσ??
    Στο αμερικαν ποιος είναι ο αγαπημένος σου ήρωας?
    Από που βλε΄πεις αυτές τισ σειρές??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανέξυπνη η ιδέα σου! Θα ήθελα να σε ρωτήσω τι είδους παιχνίδι είναι το clash of clans και να μου πεις λίγα λόγια για αυτό (αν θες μπορείς να κάνεις ένα άρθρο σχετικά με αυτό). Είμαι τρελαμένη με το pll αν και είμαι ακόμα στην αρχή. Επιπλέον ορισμένα επεισόδια δεν τα παιζει :( Πρώτη φορά ακούω αυτό το American Horror Story. Θα μπορούσες να μου πεις λίγα λόγια για αυτό αν δεν σου είναι κόπος; Όσων αφορά τις Marrelltwins θα τις τσεκάρω το συντομότερο ;)

    ~Εύα~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ! Φυσικα και θα κάνω ένα άρθρο και για το έργο και το παιχνίδι!! Ναι δυστιχώς δεν τα παίζει όλα!

      Διαγραφή