Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Celebrity news

gen
O Γιώργος Καπουτζίδης ανέβασε  φωτογραφία που αποκαλύπτει την ηλικία του : Είναι 42 Ετών ( και δεν του φαίνεται ;))
  










ag1              






     Σε  πελάγη ευτυχίας πλέει η Christina Aguilera καθώς σε λίγες ημέρες θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον μουσικό και παραγωγό ταινιών Matt Rutler. Η γνωστή τραγουδίστρια, μάλιστα, χωρίς κανένα δισταγμό, πόζαρε για το εξώφυλλο του «V magazine» ολόγυμνη.












Το αγοράκι της Victoria μεγάλωσε και άρχισε ήδη τα ραντεβού. Και όχι με όποια και όποια αλλά με μία από τις πιο ταλαντούχες και ανερχόμενες ηθοποιούς του Hollywood.  Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, ο Brooklyn Beckham  βγαίνει με την Chloë Grace Moretz, που έγινε πιο γνωστή από την ταινία Kick Ass και την ταινία Carrie! Από ότι φαίνεται η Moretz σκοπέυει να τον πάρει μαζί και στην επίσημη πρεμιέρα της νέας της ταινίας If I StayH 17χρονη Moretz και το 15χρονο τέκνο των Beckham  που έχει βρεθεί αρκετές φορές στη θέση του μοντέλου, γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού τους φίλου δύο μήνες περίπου πριν, στο γυμναστήριο SoulCycle στην Καλιφόρνια, όπου ο Brooklyn πηγαίνει συχνά με τον πατέρα του για να γυμναστεί. Σύμφωνα με μία πηγή κοντά τους, το ζευγάρι -που φημολογείτει ότι είναι ήδη μαζί από τον Ιούνιο-έχει βγει ήδη αρκετά ραντεβού και προσπαθούν να δουν πού θα καταλήξει. 
demi lovato kare


Η Demi Lovato! Η χαριτωμένη Demi που μας είχε ξαφνιάσει ξυρίζοντας το μισό της κεφάλι, αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά της και να λανσάρει (δείχνοντας το στο twitter) ένα νέο κούρεμα αλα Kristen Stewart.






Aυτα! Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό άρθρο! Οι σελίδες έχουν ανανεωθεί!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου