Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Sexy 17!( Γίνομαι δεκαεφτά)

Γειά σας, τί κανετε; Ελπιζω να είστε όλοι καλά! 

Σήμερα έχω γενέθλια, γίνομαι δεκαεφτά. Και ενώ οι περισσότερες λογικά περιμένετε να είμαι καταενθουσιασμένη όχι μόνο επειδή έχω γενεθλια άλλα και για το ότι ετυχε να μην έχω σχολείο την ημερα των γενεθλίων μου, έγω δεν είμαι. 

Δεν θυμάμαι πότε άρχισα να νιώθω έτσι, λες και το να μεγαλώνεις- να αποχωρίζεσαι χώρις να το θέλεις την παιδικότητα σου- είναι τόσο άσχημο. 

Μεγαλώνω και αυτό σημαίνει ότι έχω περισσότερες απαιτήσεις και αναγκαστηκά οτί πρεπει να αφήσεις κάποια πράγματα σου, του ευατού σου, πίσω. Όχι, δεν εννοώ ότι είναι κακό να  ωριμάζεις, αλλά οτιι είναι ψυχοφθόρο να μεγαλώνεις χωρίς να έχεις χαρεί την ηλικία σου, χωρίς να έχεις κάνει όλα όσα ηθελες να κάνεις μέσα σε αυτόν τον χρόνο, χωρίς να έχεις εκπληρώσει ούτε ένα απο τα όνειρα σου. 










Πείτε μου τις σκέψεις σας πάνω σε αυτό το θέμα!

3 σχόλια:

  1. Κατ'αρχήν, χρόνια σου πολλά! Να τα εκατοστήσεις και εύχομαι ότι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί! Όταν ήμουν 17 έλεγα ότι μέχρι την τελευταία μέρα πριν γίνω 18 θα συνεχίζω να λέω ότι είμαι 17. Αλλά στην πραγματικότητα είναι ομαλή η μετάβαση. Την ημέρα που έγινα 18 έπρεπε να κάτσω να διαβάσω για το τελευταίο μάθημα των πανελληνίων που το έδινα την ακριβώς επόμενη μέρα. Δεν άλλαξε κάτι απότομα και οι ευθύνες άρχισαν να αυξάνονται σιγά σιγά με τον καιρό, αλλά όσο αυξάνονται οι ευθύνες τόσο θα νιώθεις πιο ανεξάρτητη και σίγουρη για τον εαυτό σου. Όταν ήμουν στο λύκειο έλεγα ότι ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου, αλλά όταν ξεκίνησα να σπουδάζω τα πράγματα ήταν ακόμη πιο ωραία. Μπορεί να σου λείπουν κάποιες καταστάσεις, όταν περάσεις τα 18, αλλά μετά τα 18 θα αποκτήσεις ακόμη περισσότερες αξέχαστες εμπειρίες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου & χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια! Τα ονειρα σου, σου ευχομαι να πραγματοποιηθουν! Εγω προσωπικα, θεωρησα την αναρτηση σου σαν ένα μικρο μαθημα ζωης διοτι δεν εχω κλισει ακομα τα 17 & από ότι καταλαβα, πρεπει να χαιρομαστε & να εχουμε τη θεληση να πραγματοποιούμε τα ονειρα μας οχι μονο οσο ειμαστε μικροι, αλλα και μεγαλοι. Σε ευχαριστω για το "μαθημα" που εδωσες σε ολες μας και σου ευχομαι και παλι Χρονια Πολλα!
    *Να θυμασαι: Μην αφησεις καμια ευκαιρια να παει χαμενη!
    Με πολλη αγαπη,
    Άρτεμις Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη ότι επιθυμείς!!Σου ευχομαι να τα εκατοστήσεις!D Τέλος παντων ότι αφορά το θεμα της ηλικίας σου μην ανυσηχεις και γω το ιδιο θα ενιωθα στην θέση σου!:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή