Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Makeup hacks you should know.

Γεια σας, τι κάνετε; Ελπίζω να είστε καλά! Έχουμε πολλές μέρες να τα πούμε αλλά θέλω να ξέρετε ότι ξαναμπαίνω στο πρόγραμμα μου. 
Σκέφτηκα να κάνω μια ανάρτηση με όλα τα μικρά hacks που δεν ήξερα και έμαθα στην πορεία με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο! 

1.  Πας να αγοράσεις fountation και ενώ το δοκιμάζεις στο χέρι σου καταλήγεις να αγοράζεις την λάθος απόχρωση γιατί θα είναι λίγο πιο ανοιχτή ή λίγο πιο σκούρα απο το χρώμα της επιδερμίδας σου. Δοκίμαζε το fountation που θέλεις να αγοράσεις στο λαιμό σου ή ακόμα και στο πρόσωπο σου για να σιγουρευτείς ότι είναι το σωστό χρώμα για σένα. 
Και ακόμα και αν το δοκιμάζεις στο προσωπό σου μπορεί να κάνεις λάθος αν ο φωτισμός του μαγαζιού που βρίσκεσαι δεν είναι ο σωστός για αυτό ή  πηγαινε κοντά σε ένα παράθυρο ή´ στην ανάγκη βγες έξω απο το μαγαζί. ( Θα ηθελα να δω τι θα μου απαντούσε κάποια πωλήτρια αν της έλεγα " Παω ένα λεπτό έξω να τσεκάρω το fountation και έρχομαι 😂"!)


2. Άλλο ένα hack που δεν ήξερα- ενώ σπατάλαω ώρες κάθε μέρα στο να βλέπω beauty βίντεο:p- είναι ότι οι υπό τόνοι που έχει ένα  concealer είναι για συγκεκριμένα πράγματα! Τα πράσινα concealer ή αυτά με
πράσινους υποτόνους είναι για να καταπολεμούν τις κοκκινές που έχει το πρόσωπο μας. Τα μωβ εξομαλύνουν  τις κίτρινες περιοχές και τις διχρωμίες.
Τα πορτοκαλί είναι για να καλύπτουν τις ατέλειες, ενώ τα κίτρινα για να εξομαλύνουν τους μωβ τόνους κάτω απο τα μάτια( Τους μαύρους κύκλους.).

3. Ένα πράγμα που έμαθα τυχαία απο μια πωλήτρια στα hondos ενώ είναι πολύ βασικό είναι ότι Οι κοπέλες με ξηρές επιδερμίδες πρέπει να προτιμούν κρεμώδηπροϊόντα ενώ αυτές με λιπαρές προιόντα σε μορφή πούδρας.


4. Το συγκεκριμένο hack το έχω αναφέρει ξανά εδώ αλλά δεν πειράζει( Ηθελα να είναι έξι  τα hacks οπότε το ξαναλέω:p) Εάν η μάσκαρα σου έχει αρχίσει να ξεραινεταί/ τελειώνει βάλε την κάτω απο ζεστό νερό και η φορμουλά της θα γίνει πιο εύκολη στο να την απλώσεις στις βλεφαρίδες σου.


5.  Μου τελειώσε το ξεβαφτικό ματιών μου και ηθέλα να βγάλω την λιγοστή μάσκαρα που είχε μείνει στις βλεφαρίδες μου και βρήκα ότι η βαζελίνη δουλεύει και ως ντε μακιγιάζ ματιών! ( Για μένα που όταν τελειώνει το ντεμακιγιαζ μου τρέχω να αγοράσω αυτό είναι μεγάλο θέμα:p!)


6.  Επίσης ένα άλλο φοβερό ντεμακιγιάζ που μπορεις να κάνεις στο σπίτι είναι να ξεβάψεις το πρόσωπο σου με νερό και λάδι Καρύδας! Το λάδι Καρύδας θα "λιώσει" το μακιγιάζ απο το προσωπό σου και θα το αφήσει ενυδατώμενο!


 Αυτά ήταν τα beauty hacks για σήμερα, Εσείς ξέρατε καποιο απο αυτά; 
see u soon😍💖Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου