Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

La la land, Nerve, κυνόδοντας

Γεια σας, τι κάνετε? Ελπίζω να είστε καλά :) Σήμερα είμαι εδω με 3 ταινίες που είδα πρόσφατα, θα σας έχω παρακάτω το τρέιλερ τους και την γνώμη μου για αυτές!


La la land 

 

Λοιπόν δεν ξέρω τι να πω για αυτήν την ταινία! Πήγα και την είδα στο σινεμά μετά που είδα πόσα Όσκαρ πήρε. Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο γιατί με τα μιούζικαλ δεν τα πάω καλά. Μου άρεσαν τα πάντα σε αυτήν τηνν ταινία! Η σκηνοθεσία, η ερμηνεία των ηθοποιών, η μουσική ηταν εκπληκτικά! Η ταινία αυτή σε κάνει να ονειρεύεσαι και σε βάζει σε σκέψεις! 
10/10



NERVE 

 


Όταν έβαλα να δω αυτήν την ταινία δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο. Μου φάνηκε και αυτή τελεία γιατί είχε την περιπέτεια ποου χρειαζομουν άλλα χωρίς πολλές υπερβολες. Βλέπεται ευχάριστα και οι ερμηνείες της Emma Roberts και του James Franco ( του ανδρα μου δλδ :P) ήταν φοβερές. Βρήκα τα πάντα σε αυτήν καταπληκτικά! 
10/10



Ο κυνόδοντας



 


Έχοντας ακούσει ότι αυτή η ταινία είναι αρκετά σκληρή επειδή περναει πολλά μηνύματα ήμουν ετοιμη  για αυτό που είδα. Δεν ξέρω πως πρέπει να χαρακτηρίσω αυτήν την ταινία. Μέτα που την τελείωσα καθόμουν και σκεφτόμουν για ώρες όσα πήρα αποο αυτήν. Απο αυτήν την ταινία επιβεβαιωνεται ότι η ζωή μας δεν είναι πάντα αυτο που πιστεύουμε ότι ειναι.. Θα σταθώ σε αυτήν την ταινία περισσότερο άπο τις άλλες γιατί μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση και είναι και η πιο σοβαρή.Η ταινία έχει θέμα δυο γονείς που έχουν φτιάξει ενα δικό τους κόσμο στα παιδια τους και δεν επιτρέπεται να βγουν έξω από αυτόν, έξω από το σπίτι τους, εάν δεν τους πέσει ο κυνόδοντας. Απο την μια βλέπουμε τι μπορεί να κάνει ένας πατέρας για να μεγαλώσει "σωστά" τα παιδιά του και απο η κατάσταση καταλήγει να είναι αρρωστημένη.
Δεν μπορω να καταλήξω στο τι βαθμολογία να βάλω!



Αυτή είναι η σημερινή ανάρτηση. Ελπίζω να σας άρεσε:) Έχετε δει καμιά ταινία από αυτές? Έχετε καμιά καλή ταινία να μου προτείνετε?
see you soon:)

2 σχόλια: