Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Cleaning tips!

Γεια σας, τί κάνετε; Ελπίζω να είστε καλά:) Με αφορμή την επίσκεψη στο σπίτι μιας φίλης μου και  το χάος που είδα στο δωμάτιο της σκέφτηκα να σας πω κάποια πραγματάκια που κάνω και κρατάω το δωμάτιο μου καθαρό!

Δεν χρειάζεται να καθαρίσεις όλο σου το δωμάτιο για να δείχνει καθαρό! Στρώσε το κρεβάτι σου, φτιάξε το γραφείο σου, άδειασε τον κάδο απορριμμάτων σου και το δωμάτιο σου θα φαίνεται κατευθείαν πιο τακτοποιημένο.


Βάλε μουσική. βάζοντας τα αγαπημένα σου τραγούδια θα καθαρίσεις το δωμάτιο σου με περισσότερο ενδιαφέρον. Και ποιος δεν θέλει να χορευει στο δωμάτιο του καθαρίζοντας;😂

Φόρεσε άνετα ρούχα. Εάν φοράς κάτι που δεν σε βολευεί οι κινήσεις σου θα είναι περιορισμένες.

Φτιάξε μια λίστα μεόλα όσα χρειάζονται καθάρισμα στο δωμάτιο σου για να μην ξεχάσεις κάποιο.


Πέταξε ότι δεν σου χρειάζεται. Πέρα απο το ότι το δωμάτιο σου θα δείχνει πιο τακτοποιημένο αν δεν έχεις υπερβολικά πολλά πράγματα, όταν θέλεις να ξεσκονίσεις το δωμάτιο σου δεν θα παλεύεις με όλα τα πράγματα που έχεις.

Πάρε καλάθια. Κάθε δωμάτιο χρειάζεται ένα κάδο απορριμμάτων, ένα καλάθι/ σακούλα για τα άπλυτα ρούχα, και ένα καλάθι για τα πράγματα που δεν ξέρεις που να βάλεις. 

Βάλε πρόγραμμα με βάση τις ανάγκες του δωματίου σου. Εάν το δωμάτιο σου είναι μικρό δεν χρειάζεσαι πολύ χρόνο γα να σκουπίσεις το πάτωμα και έτσι μπορείς να προγραμματίσεις μέσα στην εβδομάδα σου να σκουπίζεις συχνά το δωμάτιο σου.


Αυτή ήταν η σημερινή ανάρτηση. Έλπιζω  να σας άρεσε! 
see you soon💖

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου