Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Στόχοι για το 2017!

Γεια σας, τι κάνετε; Ελπίζω καλά! 
Σήμερα σκεφτηκα να δώσω ένα κίνητρο στον ευατό μου για να γίνω καλύτερη το 2017!  θα σας πω τους στοχους που θελω να πετυχω το 2017, καποιοι σχετίζονται με το blog και κάποιοι όχι! 

Όσο αναφορά το blog:

~Σήμερα το blog έχει φτάσει στις 46.274
προβολές και θέλω να τις αυξήσω, δημοουργώντας καινούριες ενδιαφέρουσες αναρτήσεις! Φυσικά δεν το λεω αυτό για το συμφέρον μου( για τα λεφτά ασπούμε) γιατί ούτε ήταν ποτέ ο σκοπός μου/ ουυτε και θα είναι ο σκοπός που γράφω το blog τα λεφτά! Πιστεύω ότι μέσα απο το ιντερνετ όπως μπορείς να γνωρίσεις κακοπροαιρετούς ανθρώπους, έτσι μπορείς να γνωρίσεις και τους αλλούς που δείχνουν να θέλουν να ανταλλάξουν γνώμες μαζί σου και να επικοινωνήσουν μαζί σου! Θέλω να μεγαλώσει η παρεά μας για να βρω και άλλους τέτοιους ανθρώπους.

~ Πρεπει να προγραμματίζω καλύτερα το πότε θα ανεβαίνουν οι αναρτήσεις! Τώρα κατά την περιόδο των διαγωνισμάτων προλαβαίνα και ανέβαζα κάποιες λίγες αναρτήσεις και αν είχα φτιάξει ένα καλύτερο πρόγραμμα θα ανέβαζα πιο συχνά.  

~ Θα ηθέλα να υπάρχουν αναρτήσεις που είναι πιο προσωπικές! Φέτος μπήκα σε ένα πρόγραμμα του να προσπαθώ να ανεβάζω τις αναρτήσεις που ενδιαφερόταν περισσοτερό( Τα αγαπημένα του μήνα, empties, reviews...)..χάθηκα όμως κάπου μέσα σε αυτό το πρόγραμμα γιατί είμαι και μικρή και δεν έχω τόσα πολλά προιόντα/ πραγματα να δείξω σε αυτές τις αναρτήσεις! Θα ηθέλα να κάνω περισσοτερές αναρτήσεις σαν και αυτή που σας μιλάω για κάτι δικό μου, τους στόχους μου, τους στόχους μιας όχι- και τόσο- φυσιολογικής- κοπέλας! 

~ Επίσης θα ηθέλα να βελτιώσω την ποιότητα των φωτογραφιών που βγάζω. Προσφατά παρακολούθησα ένα σεμινάριο φωτογραφιάς στο σχολείο μου και θέλω να κάνω στην πράξη ότι ακούσα! 

Πέρα απο το blog
~Θέλω να μην βαριεμαι εύκολα! Ναι βαριέμαι σχετικά ευκολα ειδικά στπ διάβασμα:p


~ Πρέπει να μην είμαι τόσο σκληρή και ωμή όταν αντιμετωπίζω δυσκολίες. Με τον οποιδήποτε σοβαρό προβληματισμό αντιμετωπίζω αρχίζω σιγά σιγά να γίνομαι πιο σκληρή και απομακρή και αυτό δεν είναι καλό ουτέ για μένα αλλα ουυτε και για τους φίλους μου:p! 

~ Πρέπει να μάθω να βάζω σωστές προτεραιότητες( Κάτι που εάν δεν μάθω τώρα δεν ξέρω ποτέ θα το μάθω!😂😭)

~ Επίσης πρέεπει επιτέλους να συνηθίζω να βάζω ενυδατική ή κάποια κρέμα στο πρόσωπο μου κάθε μέρα γιατί όταν βαριέμαι δεν βάζω!😭

Αυτοι ήταν οι στόχοι που έχω για το 2017. Ποιοι είναι οι δικοί σας στόχοι; 
see you soon💖

2 σχόλια: