Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

My holiday night routine🎄

Γεια σας, τι κάνετε; Ελπίζω να είστε καλά:)
Αυτές τις μέρες η βραδινή μου ρουτίνα είναι διαφορετική και σκεφτηκα να σας την δείξω!


Γύρω στις 9 το βράδυ τρώω το τελευταίο μου γεύμα, είτε είμαι έξω για βόλτα είτε είμαι στο σπίτι. 
Συγκεκριμένα σήμερα έφαγα ένα γιαούρτι με κάποια δημητριάκα που έχουμε
στο σπίτι. 
Δεν είμαι φαν των γιαουρτιών και πριν αρχίσω την αντιβίωση που έπερνα για τον σταφυλόκκο δεν έτρωγα καθόλου, αλλά με τον καιρό συνήθισα να τρώω το συγκεκριμένο γιαούρτι.


Όταν φάω ή όταν γυρίσω σπιτι, εάν ήμουν σε βόλτα, πηγαίνω στο δωμάτιο μου και αλλάζω ρούχα. Τις περισσότερες φορές βαριέμαι να τακτοποιήσω τα ρούχα που μόλις έβγαλα και να τα βάλω στην ντουλάπα μου και καταλήγω να τα βάζω το πρωι ( #όταν_βαριέσαι_υπερβολικά_πολύ 😂)

Στην συνέχεια κάθομαι και γράφω τις αναρτήσεις μου! Ναι όλη μέρα ή έχω γράψει την μίση αναρτήση ή δεν έχω ξεκινήσει καθόλου γιατί θα έχω κάποια δουλειά να κάνω! Έτσι κάθε βράδυ κατά τις 10-11 κάθομαι και γράφω :p. 

Υπάρχουν μέρες που βαριέμαι να κάνω ντουζ/ μπάνιο το βράδυ και κάνω το πρωί για να ξυπνάω αλλά σήμερα βαριόμουν αρκετά και για να ξεβαρεθώ πηγά και έκανα μπάνιο! ( η συναρπαστική ζωή μου δεν έχει τέλος:p) 



Στην συνέχεια θα μπω στο facebook και θα μιλάω με τους φίλους μου καθώς θα έχω βάλει να δω κάποια ταινία στο υπολογιστή ή στην τηλεόραση.( Τι συναρπαστική ζωή έχω εε; Άλλοι τετοιές ώρες είναι σε μπαρ😂)


Κατά τις 1-2 πηγαίνω πάνω στο δωματιό μου και διαβάζω το βιβλίο που διαβάζω τωρά.( Σε λίγο καιρό θα σας κάνω review) Μετά με παίρνει ο ύπνος!



Και αυτά είναι τα πράγματα που κάνω κάθε βράδυ! Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά όλη την χρονιά κάθε βράδυ έτρεχα να προλάβω να διαβάσω, να ξεκουραστώ ένω τώρα είμαι χαλαρά.
Εσείς τι κάνετε τα βράδια; 💖

3 σχόλια: