Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Tips& Mύθοι για τις δύσκολες μέρες του μήνα.

 Όλες ξέρουμε τι πάει να πει δράμα, καθώς κάθε μήνα μας επισκέπτεται η αγαπημένη μας φίλη και πρέπει να συμβιβαζόμαστε και να ζούμε με αυτήν για λίγες μέρες.  Η πολυαγάπητη σε όλες μας φίλη ακούει στο όνομα περίοδος. Δεν πιστεύω να φάνηκε στην εισαγωγή ότι δεν τα πάω καλά με την περίοδό μου έτσι: :P
 Η σημερινή ανάρτηση έχει ως θέμα συμβουλές και μυστικά για την περίοδο που θα μας βοηθήσουν να  την βγάλουμε αυτές τις δύσκολες μέρες του μήνα.


  •  Έαν έχεις έντονους πόνους περιόδου ή πρήζεται και σένα η κοιλιά σου, δυστυχώς εγώ μοιάζω με έγκυο κάθε φορά, βάλε καυτό νερό σε ένα μπουκάλι και τοποθέτησε το πάνω στην μήτρα σου για όση ώρα θέλεις. Σιγά σιγά το ζεστό νερό θα σε ανακουφίσει.
Αποτέλεσμα εικόνας για hacks for period
  •  Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποια που δεν θέλει να καταβροχθίσει σοκολάτες ολόκληρες όταν έχει περίοδο.  Επειδή λοιπόν πρέπει να προσέχουμε και την διατροφή μας καλό είναι να τρώμε λίγη μαύρη σοκολάτα αντί για κανονική μιας και είναι πιο υγιεινή.
Αποτέλεσμα εικόνας για hacks for period

  •  Νερό, νερό και ξανά νερό. Η νούμερο 1 συμβουλή για οτιδήποτε ψάχνεις είναι να πίνεις αρκετό νερό και φυσικά αυτό βοηθάει και στην περίοδο.
Αποτέλεσμα εικόνας για Kitten and water 
( Πόσο γλυκό αυτό το γατάκι;;;;;;;;;)
  •  Σημείωνε πότε σου έρχεται η περίοδος και πότε περιμένεις γιατί πρέπει να είσαι προετοιμασμένη και ετοιμοπόλεμη με σερβιέτες όταν έρθει εκείνη η μέρα. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές όπου σε ενημερώνουν όταν  πρόκειται να σου έρθει η περίοδος. 
Αποτέλεσμα εικόνας για period quotes
  • Ανεξάρτητα απο το αν είναι η ροή σου μικρή πρέπει να αλλάζεις σερβιέτες τουλάχιστον κάθε 7 ώρες επειδή υπάρχουν πολλά μικρόβια εκεί κάτω. 
Αποτέλεσμα εικόνας για period quotes
  •  " Όταν έχεις περιοδο δεν πρέπει να κάνεις μπάνιο" Την πρώτη φορά που το είχα ακούσει αυτό είχα μείνει τις  5 μέρες της περιόδου μου  άπλυτη! Μέτα το έψαξα το θέμα και βρήκα ότι πρέπει να κάνουμε μπάνιο τις μέρες τις περιόδου για να καθαρίζεται η περιοχή εκει κάτω καλά.
Αποτέλεσμα εικόνας για περιοδο
  •  " Δεν γίνεται να μείνεις έγκυος όταν έχεις περίοδο". Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μείνεις έγκυος ακόμα και όταν έχεις περιόδο.





Αυτή είναι η σημερινή ανάρτηση. Ελπίζω να σας άρεσε.
Αφήστε στα σχόλια ερωτήσεις για το Q&A!




3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.Ποιο μαθημα δεν σου αρεσει;
    2.Ποιο μαθημα σου αρεσει;
    3.Ξερουν οι φιλες σου οτι εχεις blog;
    4.Κάνεις ή εκανες καποια εξωσχολική δραστηριότητα;
    5.Τι ειδος μουσικης ακους;
    6.Έχεις καποιο κατοικιδιο;
    7.Έχεις κινητο;
    8.Αν ναι τι μάρκα;
    9.Καλοκαίρι ή ανοιξή;
    10.Αγαπημενη ξενη τραγουδιστρια;
    11.Αγαπημενος ξενος τραγουδιστης;
    12.Αγαπημενη Ελληνιδα τραγουδιστρια;
    13.Αγαπημενος Έλληνας τραγουδιστής;
    14.Αγαπημενα blogs;
    15.Αγαπημενα χρώματα;
    16.Αγαπημενη εφαρμογή;
    17.Αγαπημένο φαγητό;
    18.Αγαπημένο emoji;
    19.Θα ντυθείς κάτι τις αποκριες;
    20.Αν ναι τι;
    21.Αγαπημενοι youtuber;

    Αυτέςς!!Εκει με το γατάκι που γραφείς απο κάτω ''Τι γλυκούλι γατάκι ;)))))'' χαχαχα γελάσα (ωραίο είναι αλλά λίγο άκυρο ) (δεν θέλω να κοροιδέψω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για τις ερωτήσεις :) Ναι είναι λίγο άκυρο αλλά το γατάκι είναι τόσο γλυκό που δεν μπορούσα να αντισταθώ και να μην το γράψω!

      Διαγραφή