Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Spring must have.

Η Άνοιξη έρχεται σε λίγο καιρό και σκέφτηκα να κάνω ένα άρθρο με τα πράγματα που θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε την Άνοιξη!


  1. Αντηλιακό προσώπου. Ο καιρός καλυτερεύει, οι μέρες μεγαλώνουν, και εμείς βάζουμε συνήθως αντηλιακό μόνο όταν είναι να πάμε στην παραλία. Όχι, κορίτσια πρέπει να βάζουμε αντηλιακό προσώπου  κάθε μέρα απο δω και πέρα γιατί ο ήλιος εκτός απο πανάδες και ρυτίδες επηρεάζει και την ακμή.  
Αποτέλεσμα εικόνας για antiliaka prosopou

Αποτέλεσμα εικόνας για αντηλιακα [προσωπου 
2.  its all about flowers. Ναι το παραδέχομαι είμαι η τρελή που την Άνοιξη αγοράζει μόνο Floral ρούχα. Αλλά τι να κάνω; Τι άλλο ταιριάζει τόσο πολύ στην Άνοιξη;Αποτέλεσμα εικόνας για floral ρουχα Αποτέλεσμα εικόνας για floral ρουχα  


Αποτέλεσμα εικόνας για floral rouxaΑποτέλεσμα εικόνας για floral rouxaΑποτέλεσμα εικόνας για floral rouxa
3. Πουκάμισα. Μου αρέσουν πολύ τα πουκάμισα και νομίζω ότι η Άνοιξη είναι η εποχή που φοριούνται άνετα καθώς και μπορείς να τα βάλεις πάνω απο μια άλλη μπλούζα ως ¨ζακέτα¨ αλλά μπορείς κιόλας να τα φοράς μόνα τους. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ανοιξιατικα ρουχα
Αποτέλεσμα εικόνας για ανοιξιατικα πουκαμισα


4. Bans , All star , Toms.. είναι όλα τόσο ωραία παπούτσια και μπορούν να κάνουν ένα ανοιξιάτικο ντύσιμο υπέροχο.
Αποτέλεσμα εικόνας για βανσ Αποτέλεσμα εικόνας για τομσ Αποτέλεσμα εικόνας για αλλσταρ 

5.  Σορτσάκια.  Αν και εγώ φοράω σορτσάκια όλο τον χρόνο και κυκλοφορώ σαν την τρελή δεν μπορούσα να μην βάλω τα σορτσάκια στο συγκεκριμένο άρθρο.

Αποτέλεσμα εικόνας για σορτσακιαΑποτέλεσμα εικόνας για σορτσακια


6. Μανταλάκια.  Πρέπει να έχουμε μανταλάκια στην τσάντα μας για δύο λόγους; 1. Γιατί είναι η εποχή που όλοι έχουν αλλεργίες και τα μανταλάκια θα μας βοηθήσουν να κρατήσουμε τα μικρόβια μακριά και 2. Επειδή ο καιρός ζεστάνει και αν είστε απο τους ανθρώπους που ιδρώνουν εύκολα όπως εγώ θα σας χρειαστούν.Αποτέλεσμα εικόνας για mantilakia Αυτό είναι το σημερινό άρθρο. Ελπίζω να σας άρεσε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου