Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Βαρετή Δευτέρα : Γενέθλια, Λονδίνο.

Γεια σας! Αυτή η ανάρτηση είναι μάλλον η μόνη που δυσκολεύτηκα τόσο πολύ να ανεβάσω. Την έγραψα την Κυριακή  για να μπορώ να την ανεβάσω την Δευτέρα και την Δευτέρα χάλασε το ίντερνετ και το φτιάξαμε σήμερα :( Δεν πειράζει όμως έγω θα βαφτίσω το Σάββατο Δευτέρα.
  Τα άρθρα με τον τίτλο βαρετή Δευτέρα έχουνε συνήθως ως θέμα τις σκέψεις μου/ τις απόψεις μου/ τις συμβουλές μου προς εσάς/ ερωτήσεις για εσάς κ.α. Αυτές οι αναρτήσει λέγονται "Βαρετή Δευτέρα" γιατί τις  ανεβάζω σχεδόν κάθε Δευτέρα και επειδή  όλες οι Δευτέρες είναι βαρετές :p.  

 Αυτή την εβδομάδα είχα γενέθλια και μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στα 15 και τα 16.. Πάντως  νιώθω ότι κάνω μια καινούρια άρχη στην ζωή μου, μιας και χρειάζομαι να αποβάλω  απο την ζωή μου πολλά πράγματα που έκανα στα δεκαπέντε μου! Δυστυχώς η οικονομική μου κατάσταση δεν μου επέτρεψε να κάνω κάποιο πάρτι αλλά δεν πειράζει.. του χρόνου βλέπουμε.

 Με το σχολείο θα πάμε εκδρομή στο Λονδίνο και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Θα ήθελα να μάθω εάν έχει πάει κάποια απο εσάς στο Λονδίνο και πως της φάνηκε! 


Αυτή είναι η σημερινή ανάρτηση.  
stay tune γιατί αύριο θα ανεβάσω και αλλή :) 

4 σχόλια: