Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Βιβλίο του μήνα:The mortal instruments series( Θανασημά εργαλεία)

Τον τελευταίο καιρό διαβάσω την σειρά των mortal instruments  στα αγγλικά και απο τα δύο βιβλία που έχω διαβάσει κατάλαβα ότι πρέπει να σας τα προτείνω. Η σειρά αυτή αποτελείται απο 6 βιβλία, από τα οποία έγω έχω διαβάσει μόνο τα δύο. Η συγγραφέας της σειράς είναι η Cassandra Clare. Πάμε να τα δούμε:
Αποτέλεσμα εικόνας για city of ashes

(City of bones)Πόλη των οστών

Περιγραφή
265405 big
Όταν η Κλέρι Φρέι πηγαίνει στο κλαμπ Πανδαιμόνιο στη Νέα Υόρκη, δεν περιμένει να βρεθεί μάρτυρας σε ένα φόνο. Πολύ λιγότερο μάλιστα ένα φόνο που διαπράττουν τρεις έφηβοι, καλυμμένοι με παράξενα σημάδια. Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση της Κλέρι με τους Κυνηγούς των Σκιών, πολεμιστές ταγμένους στο ξεκλήρισμα των δαιμόνων που βρίσκονται στη γη -και τη διατήρηση της τάξης μεταξύ βρικολάκων και λυκανθρώπων.



(City of Ashes)  Πόλη της στάχτης 
Περιγραφή
Αποτέλεσμα εικόνας για city of ashesΤο μόνο που θέλει η Κλέρι Φρέι είναι να ξαναγίνει η ζωή της φυσιολογική. Πώς είναι όμως δυνατόν κάτι τέτοιο όταν είσαι μια Κυνηγός Δαιμόνων, η μητέρα σου έχει πέσει σε ένα ανεξήγητο κώμα, και μπορείς να δεις ξαφνικά έναν ολόκληρο κόσμο από λυκανθρώπους, νεράιδες και βρικόλακες; 




( City of Glass) Γυαλινη Πόλη 
Περιγραφη


Αποτέλεσμα εικόνας για city of glassΚαθώς η Κλέρι ανακαλύπτει όλο και περισσότερα πράγματα για το παρελθόν της οικογένειάς της, αποκτά έναν αναπάντεχο σύμμαχο στο πρόσωπο του μυστηριώδη Κυνηγού, Σεμπάστιαν. 
 





(City of fallen angels) Πόλη των έκτρωπων αγγέλων. 


Αποτέλεσμα εικόνας για city of fallen angels greek book
Ο Θανάσιμος Πόλεμος έχει τελειώσει, και η Κλέρι Φρέι έχει επιστρέψει στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη, ενθουσιασμένη με όλες τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά της. .

Όμως όλα έχουν ένα τίμημα.











(City of lost  souls) Πόλη των χαμένων ψυχών.

Αποτέλεσμα εικόνας για πολη των χαμενων ψυχων
 Η μητέρα των δαιμόνων, Λίλιθ, έχει εξοντωθεί και ο Τζέις έχει απελευθερωθεί από τα δεσμά της. Όμως όταν καταφθάνουν οι Κυνηγοί των Σκιών βρίσκουν μόνο αίμα και σπασμένα γυαλιά. Δεν έχει εξαφανιστεί μόνο το αγόρι που η Κλέρι αγαπάει, αλλά και το αγόρι που μισεί











( city of heavenly fire) Πόλη της ουράνιας φωτιάς.
Αποτέλεσμα εικόνας για θανασιμα εργαλεια βιβλιο 6
Στο συναρπαστικό και πολυαναμενόμενο τελευταίο βιβλίο της βραβευμένης σειράς Θανάσιμα Εργαλεία, η Κλέρι και οι φίλοι της πολεμάνε το μεγαλύτερο κακό που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ: τον ίδιο τον αδελφό της Κλέρι. 














Μου άρεσει πολύ αυτή η σειρά με τα βιβλία γιατί σε κρατάνε σε αγωνία μέχρι το τέλος.

Αυτό ήταν το άρθρο! Ελπίζω να σας άρεσε γιατί μου πήρε αρκετή ώρα να το γράψω! Πείτε μου τι άρθρα θα θέλατε στην συνέχεια.

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο. Διάβασα τη περίληψη μόνο του πρώτου και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Για επόμενο άρθρο θα μπορούσες να κάνεις ένα q&a, κάποιο tag ή ένα βίντεο με τα αγαπημένα του μήνα ή τα προϊόντα ομορφιάς /περιποίησης που δεν θα ξανααγοραζες ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε :) Πολύ ωραίες οι ιδέες σου για τα άρθρα! Με το καιρό θα τα κάνω όλα:)

      Διαγραφή