Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

DIY: Memories of 2016:)

Γειά σας! Τι κάνετε; Ήθελα να κάνω αυτή την αναρτήση έδω και πολύ καιρό αλλά περίμενα να πλησιάσουμε στο τέλος του χρόνου.

    Λοιπόν πέρυσι, τέτοια εποχή, πήρα ένα άδειο βάζο ( μελιού) το ζωγράφισα με έναν μαρκαδόρο και όλο τον χρόνο έβαζα μέσα χαρτάκια με ότι ήθελα να κρατήσω απο αυτήν την χρονιά.  Αρχικά έβαζα μέσα στο βάζο μου αναμνήσεις αλλά είχα βρει πολλά αποφθέγματα και στίχους απο τραγούδια που ήθελα να θυμάμαι και κατέληξα να βάζω χαρτάκια και με αυτά. Ο λόγος που σας τα λέω όλα αυτά είναι γιατί θέλω να κάνετε το ίδιο! Διαβάζοντας τα χαρτάκια που έχω ρίξει απο την αρχή του 2015, συνειδητοποίησα ότι δεν θα θυμόμουν τις μίσες αναμνήσεις απο αυτές αν δεν τις έγραφα. Για αυτό σας προτείνω να πάρετε ένα μεγάλο βάζο, να το στολίσετε όπως εσείς θέλετε και να βάζετε μέσα ένα κομμάτι σας που μπορεί να ξεχάσετε! Είναι μια πολύ ωραία διαδικασία ειδικά όταν διαβάσεις τι έχεις περάσει.
 
    Αυτό ηταν το άρθρο για σήμερα. Ξέρω είναι πολύ μικρό αλλά τώρα που το γράφω βρίσκομαι σε μια ταβέρνα, για αυτό δεν έχω και απεριόστο χρόνο για να ασχοληθώ :(
Αποτέλεσμα εικόνας για we heart it

2 σχόλια: