Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Μάσκες για το πρόσωπο!

Ενυδατική μάσκα με γιαούρτι, μέλι και λεμόνι
1 γρ. (περίπου 1/5 κουταλάκι του γλυκού) σόδα μαγειρικής ½ ώριμη μπανάνα½ ώριμο αβοκάντο1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο αγγούρι1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο ¼ μήλο ½ ντομάτα½ ροδάκινο¼ φλιτζανιού γάλα (πλήρες σε λιπαρά)1 κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο  Συστατικά: 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι (πλήρες) 2-3 σταγόνες φυσικός χυμός λεμονιού 1 κουταλιά της σούπας μέλι Τρόπος παρασκευής: Σε ένα μπολάκι προσθέστε 2 κουταλιές γιαούρτι. Στη συνέχεια προσθέστε 2 με 3 σταγόνες φυσικό χυμό λεμονιού. Τέλος προσθέστε μια κουταλιά μέλι και ανακατέψτε καλά. Η μάσκα είναι έτοιμη. Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο και αφήστε να δράσει για 10 με 15 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Μάσκα με κρέμα γάλακτος, μέλι και σόδα
Υλικά:
1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος (πλήρης σε λιπαρά)
1 κουταλιά της σούπας μέλι
Εκτέλεση:
Ανακατέψτε αρχικά τη μαγειρική σόδα με την κρέμα γάλακτος μέχρι να έχετε μια υφή που να μοιάζει αφρό ξυρίσματος. Στη συνέχεια προσθέστε το μέλι και ανακατέψτε καλά μέχρι να έχετε ομοιογενές μίγμα. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο και στο λαιμό για 20 λεπτά. Πολύ γρήγορη προετοιμασία, πολύ γρήγορο αποτέλεσμα: σε 20 λεπτά θα έχετε ένα βελούδινο αποτέλεσμα! Χρησιμοποιήστε τη όσο συχνά θέλετε!
Μάσκα για βελούδινο δέρμα!
Υλικά:
Εκτέλεση:
Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και αφήνετε μέχρι να έχετε ομοιογενές μίγμα. Απλώνετε μια πλούσια στρώση μάσκας στο πρόσωπο και στο λαιμό και αφήνετε για 30 λεπτά. Ξεπλένετε τη μάσκα με χλιαρό νερό και στο τέλος ρίχνετε λίγο κρύο νερό στο πρόσωπό σας.
 Μάσκα αναζωογόνησης 
Υλικά
Εκτέλεση
Καθαρίστε τα φρούτα και πολτοποιήστε τα. Προσθέστε το γάλα και το αμυγδαλέλαιο στον πολτό των φρούτων και βάλτε σε ένα κατσαρολάκι σε πολύ χαμηλή φωτιά. Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να πήξει το μίγμα και να αποκτήσει την υφή μιας κρέμας. Αφήστε την κρέμα να κρυώσει. Απλώστε τη στο πρόσωπο και στο λαιμό και αφήστε για 30 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
ΣΧΕΤΙΚΆ ΆΡΘΡΑ :Μασκές κατά την ακμή!
Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε:http://www.strawpoll.me/2177008/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου