Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Απαντήσεις στις ερωτήσεις σας:)

Λοιπόν σκέφτηκα να κάνω αυτό το άρθρο με τις ερωτήσεις που έχω μέχρι στιγμής και αν έχω και άλλες ερωτήσεις θα τις προσθέσω! Να αναφέρω οτι τις ερωτήσεις τις έχω πάρει με τυχαία σειρά.

Ερώτηση της Εύας: Από ποια ηλικία μπορεί ένα κορίτσι να χρησιμοποιεί ενυδατικές κρέμες ή γενικότερα ενα gel καθαρισμού για το πρόσωπο της;
 Απο την στιγμή που μπαίνουμε στην εφηβεία το δέρμα μας αρχίζει να γίνεται πιο λιπαρό λόγω των ορμονών. Πιστεύω οτι από τα 13-14 είναι μια καλή ηλικία να ξεκινήσει κάποιος να χρησιμοποιεί ενα gel καθαρισμού γιατί τότε είναι η ηλικία που συνήθως βγαίνουν τα σπυράκια. Το δέρμα σε αυτή την ηλικία χρειάζεται ένα προϊόν καθαρισμού και τώρα το καλοκαίρι μια αντηλιακή κρέμα. Εάν έχετε ακμή πρέπει να πάρετε μια κρέμα ιδικά για την ακμή. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ ενα gel καθαρισμού πρωί-βράδυ , μια αντηλιακή κρέμα και ένα scrub προσώπου1 φορά την εβδομάδα για ενα πιο βαθύ καθαρισμό!

Ερωτήσεις ανώνυμων: Θέλω να βάψω τα μαλλιά μου( να τα βάψω) αλλά όλοι μου λένε οτι οι βαφές κάνουν κακό. Τι να κάνω; Υπάρχουν άλλοι τρόποι να βάψω τα μαλλιά μου;
Ναι όντως οι βαφές δεν κάνουν καλό στο μαλλιά σου. Υπάρχουν και άλλες λύσεις αν θες να μην κάνεις ζημιά στα μαλλιά σου! Μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου με προσωρινές βαφές που το χρώμα φεύγει με λίγα λουσίματα. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιείς extesions ( τούφες που μπορείς να τις τοποθετήσεις στα μαλλιά σου είτε στο κομμωτήριο με σιλικόνη είτε με πιαστράκια! Μπορείς να βάλεις τρέσες που προσφέρουν και μάκρος στα μαλλιά. Τέλος μπορείς να πάρεις ιδικές κιμωλίες για να κάνεις τις ανταύγειες!

  Για την αποτρίχωση προτιμάς κερί ή μηχανή ξυρίσματος?  
  Λοιπόν δεν έχω δοκιμάσει ποτέ με μηχανή! Αλλά η κολλητή μου έχει δοκιμάσει και μου  έχει πει οτι πονάει περισσότερο με την μηχανή γιατί το κερί τραβάει πολλές τρίχες ταυτόχρονα ενώ η μηχανή τραβάει μια-μια τρίχα! 

Απο ποια ηλικία σου ήρθε περίοδος? Έχω αγχωθεί γιατί είμαι 14,6 και δεν μου έχει έρθει ακόμα. 
  Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε μου ήρθε:( Θυμάμαι όμως οτι ήθελα ενα μήνα για να γίνω 12! Ναι απο νωρίς στα βάσανα..Χαχα το καλό είναι οτι δεν πονάω καθόλου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Σε κάθε κοπέλα η περίοδος έρχεται σε διαφορετική ηλικία. Ρώτα την μαμά σου πότε της ήρθε γι συνήθως αυτα τα θέματα είναι κληρονομικά.

Είναι αλήθεια οτι αν σου έρθει περίοδος σταματάς να ψιλώνεις;
 Συνήθως πριν σου έρθει η περίοδος παίρνεις απότομα βάρος δηλαδή εγώ σε  1 χρόνο είχα πάρει 15 σχεδόν εκατοστά.Όταν σου έρθει η περίοδος συνεχίζεις να ψηλώνεις αλλά λίγο.!

Πιστεύεις οτι είναι σωστό να χαρακωνόμαστε;
 Πιστεύω οτι είναι χαζό το να χαρακώνεσαι γιατί τα περισσότερα άτομα που χαρακώνονται έχουν πληγωθεί και πιστεύουν οτι με το να τιμωρήσουν τον ευατό τους με αυτό τον τρόπο κερδίζουν κάτι.  

 Απο ποια ηλικία πιστευέις οτι πρέπει να ξεκινήσεις κάποιος την σεξουαλική του ζωή;
    Πιστεύω οτι οι έφηβοι στις μέρες μας βιάζονται να μεγαλώσουν και για αυτό τα περισσότερα κορίτσια ξεκινάνε την σεξουαλική τους Ζωή από μικρή ηλικία (14-15) Εγώ θεωρώ οτι η κατάλληλη ηλικία είναι μετά τα 16 και αν έχω μια σοβαρή σχέση τότε. 
  

 

2 σχόλια: