Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

A weekend with me: Βόλτα και βαρεμάρα!


Γεια σας, τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά! Σκέφτηκα ότι έχω πολύ καιρό να κάνω μια ανάρτηση που να σας δείχνω τι κάνω όλη μέρα και επειδή το σαββάτο ένω βγήκα βόλτα ήταν μια βαρετή ημέρα θα δείτε και τι έκανα και την Κυριακή ( Και η Κυριακή τελικά αποδείχθηκέ ότι ήταν βαρετή αλλά τωρα έχω γράψει την μισή ανάρτηση:p) 

Σάββατο 18/2/17 

Ξύπνησα στις 9:30 γιατί χθές είδα την τελευταία τΑινία των hunger games και κοιμήθηκα αργά. Δεν είχαμε τιπότα για πρωινό ( Δηλαδή δεν ηθέλα να φάω απο όλα όσα είχαμε.)  και για αυτό πήγα και ψώνισα ενα  μάφιν απο τον φούρνο.

Στην συνέχεια έκατσα και διάβασα, καθάρισα το δωμάτιο μου και είδα το τελευταίο hunger games με τον αδερφό μου. ( εάν έχετε δει τα hunge games πείτε μου στα σχόλια ποια είναι η αγαπημένη σας ταινιά απο τις 3, βασικά η τελευταία είναι δύο part!😜)


Και τώρα ήρθε η ώρα να σας δείξω κάτι πραγματάκια που μου ήρθαν απο ξ´ την Avon γιατί είναι λίγα για να κάνω ξεχωριστή ανάρτηση! 

Ξαναπήρα λοιπόν την μάσκα με άργυλο γιατι μου τελειώνει η προηγούμενη. Πήρα black cat eye liner επειδη η συσκευασία του είναι περίεργη και ήθελα να το δοκιμάσω. Μου άρεσει το ότι είναι μαλακό και απλώνεται εύκολα αλλά θα προτιμούσα να είναι τελειώς μαύρη η απόχρωση του! Επίσης πήρα το glimmerstick diamonds eyeliner στην απόχρωση real sparkle και δεν το περίμενα να μου αρέσει τόσο και η απόχρωση του και τα πάντα γενικά για αυτό! ( καταλάβατε εε; Θα είναι στα αγαπημένα και θα σας μιλάω αναλυτικά για αυτό!)

Σιγα σίγα ετοιμάστηκα για να πάω βόλτα στο Ηράκλειο μέτα βέβαια που πήρα μια βιταμίνη C γιατί ένιωθα ότι αρρωσταίνω.


Εβάλα τα ρούχα που θα δείτε παρακάτω  και βάφτηκα ελάχιστα.  Είχα ξεχάσει ότι αυτό το Σάββατο ήταν η παρέλαση του καρναβαλιού στο Ηράκλειο οπότε ξεχώριζα και περίμενα και πολύ ώρα στην στάση του λεωφορείου μεχρί να ερθεί :(! 

 
( Βαριόμουν τόσο πολύ στην στάση που έβγαζα φωτογραφίες τον αδείο δρόμο, #Τι_κάνεις_όταν_βαριέσαι)

Πήγαμε με τις φίλες μου στην μόνη καφετέρια που βρήκαμε τραπέζι ( Όλοι έξω είναι τα Σάββατα 😂) και μετά που απόλαυσα μια κρύα σοκολάτα αποφασίσαμε να πάμε να φάμε πίτσα ( Lucky me:) 

( ξέχασα να βγάλω την πίτσα όταν ηρθέ για αυτό ορίστε το μόνο κομμάτι που έμεινε :p) 

Γυρισά σπιτι αρκετά κουρασμένη, τις τελευταίες μέρες μου έχει βγει όλη η κούραση και ακόμα και αυτή η βόλτα των 4-5 ωρών με έκανε να θέλω να κοιμηθώ για ώρες. Έτσι πήγα νωρίς για ύπνο, στις δώδεκα και ξύπνησα στις 9.
Τελειώσα τα μαθήματα μου και σην συνέχεια είδα greys anatomy, πολλά επεισόδια greys anatomy :p!  Εκατσαν τουλάχιστον 4 ώρες μπροστά απο τον υπολογιστή:(.


Στην συνέχεια φόρεσα τα ρούχα που βάζω όταν κάνω γυμναστική, έκανα γυμναστική και σταμάτησα να νιώθω ότι κάθομαι όλη μέρα, αν και μάλλον αυτό έκανα τελικά! 

Στην συνέχεια έκανα μπάνιο, διάβασα το βιβλίο που διαβάζω τώρα και πήγα να κοιμηθώ στις 10 γιατί την επόμενη μέρα είχα φυσικά το σχολείο μου. 



Ελπίζω να σας άρεσε η σημερινή ανάρτηση. 
See you soon 💖

2 σχόλια: