Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Christmas_time: things I loved in 2016

ιΓεια σας, Τί κάνετε; ελπίζω να είστε καλά. Σε μια βδομαδά περίπου κλείνουν τα σχολεία και έρχονται τα Χριστούγεννα   ( Ποιά μετράει τις μέρες αντίστροφα;😂) . Πλησιάζει πάλι το τελος της χρονιάς οσο γρήγορα και αναπάντεχα ήρθε και το τέλος του 2015,2014,2013.. και εγω προσπαθώ να μην αγχώνομαι για το πόσο γρήγορα τρέχει ο χρόνος. Για αυτό σκέφτηκα ότι το να κάνω μια ανασκόπηση της χρονιάς και να θυμηθώ όσα πράγματα μου άρεσαν μέσα στο 2016 θα με κάνει να χαλαρώσω και πιστεύω ότι θα σας αρέσει ως ανάρτηση( Πείτε μου στα σχολια αν τελικά σας άρεσε!) 

Αποφθέγματα
Όταν άρχισα να έχω διάφορα προβλήματα στο γυμνάσιο ξεκινήσα ένα ταξιδάκι μέσα στο κόσμο των quotes, δηλαδή των απογθεγμάτων, και ακομά δεν έχω σταματήσει να ταξιδεύω. Τότε εψάξα αποφθεγματά που σχετίζονταν με την αυτοπεποιθηση, τον πόνο, το αγχός κτλ με το σκεπτικό ότι έτσι θα ένιωθα καλυτερα μιας και θα έβλεπα ότι υπάρχουν και άλλοι ανθρωποι που αντιμετωπίζουν το ίδιο με εμένα. Τώρα ψάχνω αποφθέγματα για το οτιδήποτε μιας και όταν μπεις στον κόσμο τους παθαίνεις  σιγά σιγα μια μανία και θέλεις να έχεις ένα απόφθεγμα για κάθε κατάσταση/ συναίσθημα..


φωτογραφια
Φέτος άρχισα να ασχολούμαι με την φωτογραφιά περισσότερο μιας και πιστευώ ότι μεσά απο μια φωτογραφιά μπορεί καποιος να εκφραστεί. Οι φωτογραφιές που ανέβασα φέτος στις αναρτήσεις μου ήταν πιο προσεγμένες, με καλύτερο φωτισμό και όταν είχα χρόνο τις επεξεργαζόμουν κιόλας για καλύτερα αποτελέσματα! 
( Αυτή η φωτογραφία δεν είναι δικιά μου αλλά μου άρεσε :p) 


Ταινιες/ Σειρές
Παρακολούθησα πολλές ταινίες και διάφορες σειρές που μου άρεσαν! Σκεφτομαι να κάνω μια ανάρτηση με τις ταινίες που έχω δει που έχουν δυνατά/ σημαντικά μηνύματα, θα σας ενδιάφερε; 
( Το cast του pretty little liars:)

Βιβλιά 
Ξέρετε ότι αγαπάω τα βιβλία αλλά φέτος διαβασά πολλά βιβλία μυστηρίου, πράγμα που δεν είχα ξανακάνει και μου άρεσαν.




Ο γάτος μου:p ( Εε όχι που δεν θα τον έβαζα και εδώ😂)
Τον βρήκαμε στο δρόμο τον Μάιο που μας πέρασε και τώρα έχει μεγαλώσει😍! 


( Ο μικρός τίγρης κοιμάται στις περισσότερες φωτογραφίες 😂!)



Αυτή ήταν η σημερινή ανάρτηση, σας άρεσε; 
see you soon💖



8 σχόλια:

  1. Γειά Άννα! Χαίρομαι που ανεβάζεις συχνά άρθρα! Σίγουρα να κάνεις το άρθρο με τις ταινίες. 😄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου, ωραιο το blog σου! Ειδικά αυτή η ανάρτηση! Καταπληκτική!!! Σου εχω κανει αιτημα για sister blogs!Ειμαι & εγω blogger & εχω το δικο μου blog! Το link του ειναι:
    www.artemisquest.blogspot.com
    Θα χαιρομουν ιδιαιτερα εαν το προσθετες στα sister blog σου!
    Υ.Γ.: To blog μου ειναι καινουργιο, & δν εχει παρα πολλες αναρτησεις ακομα, για αυτο μην βιαστεις να βγαλει σχολια πλιζ!
    Πολλα φιλια & σε ευχαριστω για τον χρονο σου!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μπορούσες να μου πεις πώς βάζουμε sister blogs σε blog; Θα ήθελα να προσθέσω το blog σου και μερικά ακόμα! Απάντησε μου γρήγορα πλιζ! Πολλά φιλια!!!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή