Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

A day with me #3

Γειά σας!  Τι κάνετε; Σήμερα ειμαί έδω να σας δείξω τι έκανα όλη την ημέρα μου! 

9:30ΑΜ
Είναι Σάββατο και για αυτό ξύπνησα πιο αργά! 
Έχω συνηθισεί να μην τρώω πρωινό αν και ξέρω πόσο κακό είναι! 
Το απογεύμα θα πάω στο βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου ( Κρήτης) και θέλω να ξεκινήσω το διάβασμα των αγγλικών.


12:02PM
Διαβασα, καθαρισα το δωματιό μου και αρχισα να γράφω ενα άλλο άρθρο με τα προιόντα που δεν θα ξανααγοράσω. 

Έχετε δει καθόλου το world party? 
Εγώ είχα δει 1-2 επεισοδιά και τωρά τα βλέπω στο ιντερνετ με την σειρά όλα. Μου αρέσει πάρα πολύ! Θα ηθέλα και γω να βρίσκομαι στην θέση τους και να ταξιδέψω σε τόσες χώρες, αυτό είναι το ονείρο μου βλέπετε.

Για όσες δεν έχουν δει world party, αυτοί οι 4( με την σειρά απο αριστερά προς τα δεξιά: Θοδωρής, Γιωργακης, Γιωργος και Σάκης) επισκέφτονται διάφορες χώρες. Το μότο τους είναι "Yolo: You Only Live Once"


2:00PM
Εφαγά μακαρόνια με κιμά και τώρα θα κάτσω να διαβάσω λίγο απο το βιβλίο που διαβάζω τώρα.
Όσες μένετε στο Ηράκλειο ξέρετε ότι κάθε Σάββατο γεμίζει με παιδιά και κόσμο και η αληθειά είναι ότι μου την σπάει λίγο που είναι γεμάτο! Προτιμώ να κατεβαίνω άλλες μέρες που έχει λιγότερο κόσμο και κίνηση. 


3:00PM
Ήρθε η ωρά να σας δείξω και άλλες φωτογραφίες του γάτη μου! 
 
 
Έχει αρχίσει να βγάζει τα νεογνά του δόντια και για αυτό θέλει να δαγκωνεί πραγματά και συνηθως τα χεριά μου :( 


5:00PM
Θα κατέβω στο Ηράκλειο στις 7:30 και άρχισα να ετοιμάζομαι απο τώρα γιατί θέλω να ισιώσω τα μαλλιά μου. Την πρέσα που έχω την είχα πάρει απο το σουπερμάρκετ γιατί την είχα δει μπροστά μου και είχα πείσει τον ευατό μου οτιι θα ήταν εξίσου καλή όσο αυτές απο τα κομμωτήρια για παραδειγμά.. αλλά ανεβάζει τόσο γρηγόρα θερμοκρασία και δεν έχει θερμοστάτη και νιώθω ότι καίει πολύ τα μαλλιά μου. Χρησιμοποιώ δύο προιόντα για να μην τα καταστρέψω τελειώς όταν τα ισιώσω με αυτήν( Τα παρακάτω). Πρεπει οπωσδήποτε να πάρω μια καινούρια πρέσα!

Το πρώτο είναι το instant repair 7 with keratin power technology απο την Avon (το οποίο θα δείτε και στο άρθρο με τα προιόντα που δεν θα ξανααγοράσω!) 
Το δευτερό είναι  το heat protection spray απο την ίδια εταιρία. Αυτό το προιόν μου αρέσει γιατί βλέπω ότι όντως προστατεύει τα μαλλιά μου, η μυρωδιά του είναι ευχάριστη αλλά δεν τρελένομαι κιολάς για αυτήν! 


8:30PM
Πήγαμε σε μια καφετέρια που δεν είχαμε ξαναπάει σε αυτήν και την ψάχναμε να την βρούμε :p Αυτή η καφετέρια είναι γνωστή για τα μιλκσεικ της που απο πάνω έχουν ντόνατς. 
 
Εγώ πήρα το μιλκσεικ σε γεύση στρατσιατέλα και είναι μάλλον το καλυτερος μιλκσεικ που έχω πιει! Το ντονατς ήταν επίσης υπέροχο. Θέλω να ξαναπάω να πιώ το ίδιο.

12:30PM
Μέτα απο πολλές βόλτες σε όλο το Ηράκλειο γύρισα σπιτί τώρα. Μπορεί να φανεί σε κάποιες αργά επειδή γυρισαν 12:30 και είμαι δεκαέξι αλλά γυρισα  τετοιαα ώρα γιατί με έφερε στο σπιτι ο μπαμπας μιας φίλης μου. Αλλιώς θα επρεπέ να είχα πάρει το λεωφορείου και να φύγω απο εκεί περίπου στις 22:30.


Αυτά ήταν που έκανα μέσα στην ημέρα μου! Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο :) 
See you soon :* 


1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραίο άρθρο!!Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ρόφημα με ντόνατς από πάνω,αλλά φαίνεται νόστιμο.Έχει κι εδώ στη Θεσσαλονίκη.Κάποια στιγμή θα το επισκεφτώ,χαχα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή