Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

My Diary!

Γειά σας. Τι κάνετε; Από την αρχή της χρονιάς ακολουθώ την συμβουλή μιας καλής μου φίλης, να γράφω σε ένα ημερολόγιο τις σκέψεις μου, τις εμπειρίες μου και ότι αλλο μου έρθει. Είχα να γράψω σε ημερολόγιο πολλά χρόνια και τώρα μου φαίνεται εκπληκτικό το γεγονός ότι μπορώ να ζω ξανά και ξανά τις αναμνήσεις μου διαβάζοντας τες στις σελίδες του ημερολογίου μου
Για αυτό σας προτείνω να κρατάτε και εσείς ένα ημερολόγιο στο οποίο θα υπάρχουν οι ευτυχισμένες σας στιγμές. 
Το ημερολόγιο μου είναι ουσιαστικά ένα τετράδιο που το έχω στολίσει το εξώφυλλο για να είναι πιο ωραίο!  Επίσης έχω γράψει κάποια απο τα αγαπημένα μου αποφθεύγματα που είχα όταν το έφτιαχνα.( Ελπίζω να φαίνονται στην κάμερα) 
 

Πάμε να ξεφυλίσουμε λίγο το ημερολόγιό μου;  
Στην πρώτη σελίδα γράφω ότι είναι το ημερολόγιό μου το 2016 και έχω ζωγραφίσει ένα ελάφι που έχει την λέξη "always".. όποια είναι πιστή φαν του Harry potter θα καταλάβει ;) 

 

Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα να αποφασίσω ποιές σελίδες επρεπέ να βγάλω φωτογραφια για το άρθρο γιατί οι περισσότερες έχουν προσωπικά μου θέματα και πολλά ονόματα για αυτό δεν θα βάλω άλλη φωτογραφία απο το ημερολόγιο μου αλλά θα σας γράψω κάποια πράγματα που έχω γράψει σε αυτό! 

Το συγκεκριμένο ποίημα παρακάτω  είναι ένα απο τα αγαπημένα μου. 

" Σ´ ενα κόκκινο μπαλόνι.
Σε ενοχοποιούν όχι τόσο οι πράξεις σου. Σε ενοχοποιούν οι σκέψεις σου, οι σχέσεις σου, κάτι χαμόγελα που έσβησες, κάτι μαλακισμένες εικόνες που κουβαλάς- σχεδόν ηλιοβασίλεμα. Σε ενοχοποιεί η ιδιά η αθωότητα σου και αυτά που της χρωστάς. Και κάτι λάθη, και κάτι πάθη. "
 
πιστεύω ότι αν το ημερολόγιο μου πέσει σε λάθος χέρια, όποιος το βρει θα νομιζειί ότι δεν κάνω τίποτα άλλο στην ζωή μου απο το να διαβάζω ποιήματα και αποφθεύγματα αλλά ισχύει το αντίθετο. 
 
"Do not put your happiness in other peoples hands! They will drop it- they will drop it every time.." 
 
" Μια <Καληνύχτα> περιέχει μέσα της όλα εκείνα τα < Σ αγαπώ> που δεν είχαμε τα κότσια να πούμε." 

" Μην με ερωτευτείς. Θα περιμένω πολλά απο σένα, ίσως περισσότερα απο αυτά που θα μπορείς να δώσεις. Υπάρχουν μέρες που επιλέγω να ειναί στεναχωρημένη. Αυτές τις μέρες δεν θέλω να μιλήσω σε κανέναν, μόνο να κοιτάω το ταβάνι θέλω. Για αυτό σου λέω μην με ερωτευτείς! Θα απαιτώ και θα νευριάζω και θα πείθω τον ευατό μου ότι δεν με θες επειδή σε πήρε ο υπνος ένα βράδυ και δεν απάντησες στο < Καληνύχτα> μου" 
  
Τα περισσότερα αποφθεύγματα που έχω γράψει σχετίζονται με
τον έρωτα και την αγάπη..

" I like people who have a sense of individuality. I love expression, and anything awkward and imperfect, because that's natural and that's real. 
 

".. Προσβολές που κάναμε τάδε πως δεν τις καταλάβαμε 
μεγάλες αποφάσεις τη νύχτα που τις έθαψε σε λίγο ο ύπνος
ένας τυφλός εγωισμός όταν χρειαζόταν λίγη κατανόηση ή  
μια ηλίθια συγχώρεση όταν έπρεπε να τους πιάσεις απο τον λαιμό" -Τ.Λειβαδίτης. 


Αυτό είναι το σημερινό άρθρο. Ελπίζω να σας άρεσε! 
See you soon:* 


4 σχόλια: