Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Πως να "εξαφανίσεις" την ακμή απο το σώμα σου.

 Γεια σας! Τι κάνετε? Σήμερα είμαι εδώ με συμβουλές που πιστεύω ότι θα σας βοηθήσουν εάν έχετε ακμή στο σώμα.  Συνήθως όσα άτομα έχουν ακμή στο πρόσωπο, εμφανίζουν σπυράκια και στο σώμα , κυρίως στην πλάτη, και αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στα κορίτσια που νιώθουν άσχημα, ντρέπονται, για την ακμή που έχουν στο σώμα και θέλουν να  διώξουν τα σπυράκια μια για πάντα από πάνω τους!  Πάμε στις συμβουλές:


  •  Δώσε στο σώμα σου την φροντίδα που χρειάζεται.  Δυστυχώς κάνουμε κάποια λαθάκια καθημερινά όσο αναφορά στην φροντίδα που νομίζουμε ότι χρειάζεται το σώμα μας! Ορίστε κάποια πράγματα που κάνουμε λάθος και πιστεύουμε ότι έτσι καθαρίζουμε καλά το δέρμα μας:       
  •    Χρήση καυτού νερού. Ξέροντας ότι το ζεστό νερό ανοίγει καλά τους πόρους, μάλλον νομίζουμε ότι εάν χρησιμοποιήσουμε υπερβολικά ζεστό νερό θα καθαριστεί το δέρμα μας τόσο καλά που θα φύγουν όλα τα σπυράκια! Όχι, αυτό δεν ισχύει και θα πρέπει να χρησιμοποιούμε χλιαρό προς ζεστό νερό για να μην ξηραίνουμε την επιδερμίδα μας.                                                
  • .Όσο πιο σκληρό είναι το σφουγγάρι και με  όσο πιο πολύ δύναμη τρίβουμε το δέρμα μας, τόσο καλύτερα γιατί κάνει ένα καλό scrub στις περιοχές που έχουμε ακμή. Και η ερώτηση που ταιριάζει εδώ τώρα είναι η εξής: Θα έκανες ένα τόσο σκληρό scrub στο πρόσωπο σου; Όλη η επιδερμίδα μας είναι ευαίσθητη- και ειδικά στα σημεία που έχουμε ακμή-και ο καλύτερος τρόπος να τις καθαρίζουμε ,αυτές τις περιοχές, είναι ή με το χέρι μας ή με ένα απλό μαλακό σφουγγάρι.           
  • Όταν τελειώσουμε το μπάνιο φυσικά και τρίψουμε τις περιοχές που έχουμε ακμή με την πετσέτα για να στεγνώσουν καλά.           Από ότι έχετε καταλάβει και από τα παραπάνω λάθη, η τριβή δεν είναι φίλη με την ακμή, για αυτό πρέπει να αποφεύγεται!                                                                                                                                                                 Πέρα από τα λάθη που κάνουμε υπάρχουν κάποια πράγματα που αγνοούμε ότι μπορούμε να τα κάνουμε και να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα μας.    
  •         
  • Έχουν αμέτρητα καθαριστικά ενάντια στην ακμή  για το πρόσωπο αλλά δεν χρησιμοποιούμε κανένα από αυτά   για το σώμα.  Δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάποιο καθαριστικό για το σώμα ενώ έχετε ήδη καθαριστικό για την ακμή!
  • Ο ιδρώτας μαζί με την σκόνη και τα στενά ρούχα  είναι οι χειρότεροι εχθροί της ακμής. Δοκίμασε να φοράς φαρδιά βαμβακερά ρούχα που δεν σε κάνουν να ιδρώνεις τόσο και να μένεις με τον ιδρώτα κολλημένο πάνω σου. 
  • Δοκίμασε να βάζεις τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα Αλόη Βέρα.
  • Εάν θεωρείς ότι έχεις μεγάλο πρόβλημα ακμής, επισκέψου έναν  δερματολόγο. Αυτός όχι μονό θα σου δώσει συμβουλές για την σωστή περιποίηση αλλά θα σου γράψει και κρέμες ή χάπια( εξαρτάται  πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα) ακριβώς για το τύπο δέρματος που έχεις. 
Αυτό ήταν το σημερινό άρθρο! Ελπίζω να σας άρεσε. 

See you soon:* 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου