Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

XmAs: Αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες ταινίες No1


Γεια σας! Είπα να ξεκινήσω τα άρθρα για τα χριστούγεννα με τις αγαπημένες μου ταινίες χριστουγέννων! Πείτε μου στα σχόλια ποιες είναι οι δικές σας αγαπημένες ταινίες!




Rise of the Guardians poster.jpg

5 θρύλοι
  Όταν ο σατανικός Πίσσας επιχειρεί να μετατρέψει τα παιδικά όνειρα σε εφιάλτες, οι τέσσερις Θρύλοι, προστάτες της μαγείας και της παιδικής αθωότητας, υποδέχονται ένα καινούργιο μέλος στην ομάδα τους, τον Τζακ Πάγο, και συσπειρώνονται για να τον αντιμετωπίσουν.



The face of a man, morphing into a snowman


O χιονάνθρωπος  
Ένας πατέρας πεθαίνει και μετά από ένα χρόνο γυρίζει ως χιονάνθρωπος έχοντας την ευκαιρία να φτιάξει την σχέση του με τον γιο του!
JACK FROST - Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ (1998)


Ο Γιος του Αη Βασίλη 



O Γιός του Αι Βασίλη / Arthur Christmas (2011)

 Ο Άρθουρ δεν είναι ένα παιδί σαν όλα τ' άλλα. Και πως θα μπορούσε άλλωστε, από τη στιγμή που ο πατέρας του δεν είναι άλλος από τον Άγιο Βασίλη αυτοπροσώπως! Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν ολοταχώς, η high-tech οικογενειακή επιχείρηση, η οποία βρίσκεται σε μια κρυφή τοποθεσία κάπου στο Βόρειο Πόλο, έχει πάρει φωτιά, με τους πάντες να δουλεύουν πυρετωδώς, προκειμένου να ετοιμάσουν εγκαίρως τα δώρα που θα μοιραστούν στα παιδιά όλου του κόσμου. Ωστόσο, μια αναπάντεχη εξέλιξη, θα φέρει τον καλοσυνάτο, πλην όμως αδέξιο Άρθουρ αντιμέτωπο με τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του: να φέρει εις πέρας την κρίσιμη αποστολή του μοιράσματος των δώρων, προτού ξημερώσουν τα φετινά Χριστούγεννα! 

Christmas Cupid


Christmas Cupid (2010)
H Σλόουν Σπένσερ είναι μια όμορφη, στυλάτη δημοσιοσχετήστρια (PR) και γρήγορα ανερχόμενη στην εταιρία σημοσίων σχέσεων όπου εργάζεται, στοχεύοντας στην "καρέκλα” του αντιπροέδρου.Μετά τον θάνατο της ατίθασης πελάτισσάς της, της Κέιτλιν, η οποία γίνεται το προσωπικό φάντασμα της Σλόουν με σκοπό να την συμμορφώσει,η τελευταία δέχεται την επίσκεψη 3 φαντασμάτων Χριστουγένων: του παρελθόντος, του παρόντος, και του μέλλοντος.Ανακαλύπτει από πρώτο χέρι ότι οι ανήθικοι τρόποι της χρειάζονται αλλαγή και η μόνη σωτηρία φαίνεται να είναι η ΑΓΑΠΗ.
Ροναντικό φίλμ που άνετα θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει ως μοντέρνα διασκευή της "Χριστουγενιάτικης Ιστορίας” του Κ. Ντίκενς.






Α Christmas Story



Ο Εμπενίζερ Σκρουτζ (Τζιμ Κάρεϊ) ξεκινάει και φέτος τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές με τη γνωστή του μίζερη και περιφρονητική διάθεση, βάζοντας τις φωνές στον πιστό του υπάλληλο (Γκάρι Όλντμαν) και στον ευδιάθετο ανιψιό του (Κόλιν Φερθ). Ο Σκρουτζ ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία πρόθεση να απολαύσει τα Χριστούγεννα, που ο ίδιος χαρακτηρίζει ως μια εποχή που σε βρίσκει «κατά ένα χρόνο μεγαλύτερο, αλλά ούτε κατά μια ώρα πλουσιότερο». Επιστρέφοντας στο σπίτι, μόνος όπως πάντα, δέχεται μια καθόλου ευχάριστη επίσκεψη από το φάντασμα του νεκρού συνεργάτη του, Τζόζεφ Μάρλεϊ. Ο Μάρλεϊ, που τώρα πληρώνει το τίμημα για τη σκληρόκαρδη ζωή του, προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Σκρουτζ για το τι τον περιμένει και τον ενημερώνει ότι θα τον επισκεφτούν τρία πνεύματα. Πράγματι, τα Χριστουγεννιάτικα Πνεύματα του Παρελθόντος, του Παρόντος και του Μέλλει Γενέσθαι εμφανίζονται και παρασύρουν τον Σκρουτζ σε ένα μαγευτικό ταξίδι στο χρόνο, αποκαλύπτοντάς του τις αλήθειες που δε θέλει να παραδεχτεί. Ο Σκρουτζ θα πρέπει να μαλακώσει την καρδιά του, για να αναθεωρήσει τη σκληρή στάση μιας ολόκληρης ζωής και να επανορθώσει τα σφάλματα του, προτού είναι πολύ αργά... 


Αυτές είναι οι πρώτες ταινίες! Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου