Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Τι δώρο να κάνω στην κολλητή μου Νο 3!

   Η φίλη σου εχει γενέθλια και δεν έχεις ιδέα τι να τις πάρεις? Πιστεύεις οτι τίποτα δεν θα της αρέσει και δεν έχεις πολλά λεφτά για να σπαταλήσεις σε δώρα??   Πάρε ιδέες! 

  1. Ένα βιβλίο ή άλμπουμ του/της αγαπημένου/ης τραγουδιστής/στριά! Για ππαράδειγμά εγώ είμαι λοβάτικ και θα ήθελα πολύ το βιβλίο της!  









2. Μπορείς να της πάρεις μια παρόμοια μπλούζα της αγαπημένης σου μπλούζας! Μια ωραία ιδέα επίσης είναι να πάρεις δυο τζιν διαφορετικού χρώματος ή και το ίδιο ,ένα για σένα και ένα γα αυτήν! 
3.  Εκτύπωσε όλες τις selfies που έχετε βγάλει και κάνε ένα κολάζ με αυτές ή κόλλα τες σε ένα άλμπουμ!
4. Τέλος μπορείς να της πάρεις κάτι που να τεριάζει μ το άθλημα ή χόμπι που έχει! Για  παράδειγμα αν πηγαίνει κολυμβητήριο μπορείς να της πάρεις μια πεσέτα, παντόφλες ή  οτι ξέρεις οτι χρειάζετε! Αν επισής ζωγραφίζει μπορείς να της πάρεις καινούρια μπλοκ, μολύβια κτλ.!

Έχω κάνει και άλλα δυο άρθρα για αυτό το θέμα : Τι δώρο να κάνω στην κολλητή μου νο2τι δώρο να κάνω στην κολλητή μου νο1


Ελπίζω να σας άρεσε το τελευταίο μέρος αυτής της σειράς!

6 σχόλια:

  1. Ωραίο άρθρο!Με βοήθησε;)Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στο blog μου AfterSchool-schoolflowers.blogspot.com και αν σου αρέσουν τα άρθρα μου,γίνε μέλος.Εγώ έχω γίνει στο δικό σου πριν καιρό.Και μην ξεχάσεις να κοιτάξεις την τελευταία ανάρτησή μου (Me Time Tag) γιατί σε tagαρα.Αν θέλεις κάνε το tag.Συγγνώμη για την πολυλογία μου και καλή συνέχεια!!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και θα πάω να γίνω μέλος και θα κάνω το tag( Σε λιγό που θα μπω απο τον υπολογιστή!) Μην ζητάς συγγνώμη, εγω πρέπει να σου ζητήσω που άργησα τόσο πολύ να δω το σχόλιο σου!

      Διαγραφή
  2. Pote tha ksanakaneis kainourgio artho? Exeis meres pou den grafeis :( . Mou aresei polu to blog sou kai den thelo na stamatiseis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου έλειψε πολύ το blog μου αλλά ήμουν τόσο χάλια ψυχολογικά που τα άρθρα που προσπάθησα να γράψω ήταν χάλια και δεν τα ανέβασα :( Απο δω και πέρα ομώς έρχονται καινούρια <3

      Διαγραφή
  3. Άννα πολύ ωραίο άρθρο, κι εμένα με βοήθησε! Ελπίζω να μη σταμάτησες το blogging, γράφεις πολύ όμορφα και διαβάζω όλες σου τις αναρτήσεις (ακόμα κι αν δεν σχολιάζω πάντα)! Κι υπάρχουν πολλά άτομα που τους αρέσει και διαβάζουν το blog σου επίσης!

    ~Βανέσα Τρ.~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ πολύ Βανέσα μου! Και εσυ έχεις ένα φανταστικό blog, καλύτερο απο το δικό μου! Ναι ούτε γβ θέλω να σταματήσω το βλογ γιατί μου έλειψε αρκετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή