Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Συμβουλές για μακριά μαλλιά!!

Γεια σας! Πριν πάμε στο θέμα αυτού του άρθρου θα ήθελα να κάνω κάποιες ανακοινώσεις!
  • Το περιοδικό δεν θα ανανεωθεί αυτό το μήνα. Δηλαδή θα πρέπει να περιμένετε το καινούριο τεύχος τον Ιούνιο!
  • Η σελίδα με τις ταινίες θα ανανεωθεί σήμερα. Να πάτε να την επισκεφτείτε!!!
Πάμε λοιπόν στο άρθρο μας! Εγώ θέλω να μακρύνω τα μαλλιά μου! Είναι σπαστά και αν τα ισιώσω είναι 4 δάκτυλα κάτω απο τους ωμούς! Έψαξα στο διαδίκτυο συμβούλες για να μακρύνουν τα μαλλιά μου και είπα να τις μοιραστώ με όσες θέλουν μακριά μαλλιά!
  1. Ναι μεν θέλουμε να μακρύνουμε τα μαλλιά αλλά δεν θέλουμε να είναι γεμάτα ψαλίδα για αυτό πρέπει να πηγαίνουμε στο κομμωτήριο έστω 1 φόρα κάθε 6 μήνες! 
  2. Σημαντικό είναι να χτενίζεις τα μαλλιά σου με ήπιο τρόπο και να τα ψεκάζει με ένα σπρέι για να ξεμπερδεύονται μετά το λούσιμο.
  3. Πρέπει να λούζει τα μαλλιά σου κάθε 2-3 μέρες και όταν λεώ λούσιμο εννοώ με μασάζ στις ρίζες!
  4. Οι τρίχες σπάνε εύκολα οπότε σταμάτα να τα χτενίζεις με δύναμη! Επίσης όταν τα σκουπίζεις πρεπεί να κάνεις μαλακές κινήσεις!

  5. Πρέπει να ξέρεις οτι όσο πιο μακριά είναι τα μαλλιά σου τόση περισσότερη φροντίδα θέλουν! 
  6. Μην τα πιάνεις συνεχώς αλογοουρά με λαστιχάκι. Χρησιμοποίησε καλύτερα ένα κλάμερ για τα στηρίξεις χωρίς να ταλαιπωρείς την τρίχα.
  7. Βάλε ελαιόλαδο  στα μαλλιά σου και τύλιξε με μια μεμβράνη πριν πέσεις για ύπνο. Το επόμενο πρωί δε θα πιστεύεις πόσο μαλακά και ενυδατωμένα θα είναι τα μαλλιά σου!
Περιορίστε τα προϊόντα που καταστρέφουν τα μαλλιά  (πιστολάκι, πρέσα για ίσιωμα, ψαλίδι για μπούκλες) και με χημικές επεξεργασίες (βαφές μαλλιών, περμανάντ και άλλα).


Αυτές είναι οι συμβουλές μου:)

2 σχόλια: