Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Tips για να βγάζεις καλές φωτογραφίες

Γειά σας, τι κάνετε; ελπίζω να είστε καλά:) Τώρα τα Χριστούγεννα συνηθίζουμε να βγάζουμε πολλές φωτογραφίες και όλες πρεπειι να ξέρουμε τα μυστικά tips που κάνουν τις φωτογραφίες μας και τις selfies μας καλύτερες!

Φυσικό φως
Κανένα τεχνικό φως δεν συγκρίνεται με το φυσικο φως της ημέρας και πόσο αψεγάδιαστο κάνει το δέρμα μας να φαίνεται στις φωτογραφίες. Με το να βγάζεις φωτογραφια μπροστά σε ένα παράθυρο ή έξω γλυτώνεις το να προσπαθείς να επεξεργαστείς την φωτογραφία για να την κάνεις πιο φωτεινή.


Selfies
Όλοι βγάζουμε selfies και ο καθένας πρέπει να βρει τον δικό του τρόπο για να βγάζει σωστά την φωτογραφία αυτή! 
Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να γίνουμε καλύτερες στις selfies όπως: το να βρούμε ποιο είναι το καλό μας προφίλ, να βρούμε απο ποια γωνία το πρόσωπο μας φαίνεται καλύτερο, να δοκιμάσουμε να βγάλουμε πολλές selfies για να "γνωρίσουμε" το πρόσωπο μας μέσα απο τον φακό.


Editing
Όλες θέλουμε να φαινόμαστε υπέροχες στις φωτογραφίες και για αυτό πολλές φορές τις επεξεργαζόμαστε. Είναι καλό το να επεξεργάζεσαι μια φωτογραφία να φτιάχνεις την φωτεινότητα της, την αντίθεση των χρωμάτων, να κρύβεις τις ατέλειες αλλά σε όλα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο.

Φίλτρα
Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που προσθέτουν στην φωτογραφια καποιό φίλτρο και φαίνεται πιο ωραιό το χρώμα της. Σηνύθως όσοι έχουν Instagram προσπαθούν να έχουν σε όλες τις φωτογραφιές το ίδιο φίλτρο για να ταιριάζουν μεταξύ τους.

golden hour
Η καλύτερη ώρα για να βγάζεις φωτογραφιές είτε selfies είτε διάφορων τοπίων είναι κατά το ηλιοβασίλεμα οπού στο ουρανό γίνεται ένας χορός διάφορων χρωμάτων!


Άσπρο background
Ο καλύτερος τρόπος να ξεχωρίσεις είτε εσύ ειτέ καποιο αντικείμενο σε μια φωτογραφιά είναι το να υπάρχει άσπρο φόντο απο πίσω. Έαν δεν έχεις καποιο άσπρο τοίχο ή σημείο στο σπίτι σου πήγαινε να βγάλεις φωτογραφιά μπροστά απο κάποια ανοιχτόχρωμη επιφάνεια που δεν έχει κάποιο μοτίβο που να αποσπά την προσοχή του ματιού απο το θέμα της φωτογραφίας.


Αυτή ήταν η ανάρτηση για σήμερα, ελπίζω να σας φάνηκαν χρήσιμες οι συμβουλές:)
see you soon💖



1 σχόλιο: