Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Καινούρια τσάντα, νεα, life update!

Γειά σας, τι κάνετε; Ελπίζω καλά :)! Έχω καποια πράγματα να σας πώ και σκέφτηκα να τα μαζέψω όλα σε μια ανάρτηση! 

 Πρώτον τελειώσα τα αγγλικά! Έχω αναφέρει σε πολλά άρθρα ότι έκανα μαθήματα για το προφισιενσί απο περυσι το Σεπτέμβρη και έδωσα πριν λίγες μέρες δυό πτυχεία( msu & Ecpe). Η αληθεια είναι ότι στεναχωριέμαι που δεν θα είμαι πια με τα παιδιά που ήμουν 3 φορές την εβδομαδα και δεν θα κάνουμε βλακείες :p Δεν μπορώ να καταλάβω πόσο γρήγορα πέρασε ο χρόνος!

Την ημέρα που έδωσα τα τελευταία μου προφορικά πήγα και αγοράσα μια καινουριά τσαντα, την πρώτη τσάντα ποτ αγοράζω πραγματικά εγώ και δεν μου την κάνουν δώρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτήν την επιλογή μου γιατί είναι καθαρά δερμάτινη και θα αντέξει:)




Δεύτερον θα πάω στο Λονδίνο με το σχολείο! Ναι ξέρω ότι σας το έχω ξαναπεί αλλά τώρα έδωσα και τα λεφτά για τα αεροπορικά εισητήρια και είμαι καταενθουσιασμένη! 


Τρίτον με το που τελειώσα τα αγγλικά αρρώστησα και έβγαλα σταφυλοκκοκό( Όλα μαζί μου έτυχαν 😭) και αυτός είναι ο λόγος που δεν έγραψα πολλές αναρτήσεις. 



Επιπλέον ψάχνω απεγνωσμένα μια penpal( να αλληλογραφώ με καποια μέσω email) γιατί αρχίσε μια φιλης μου να στέλνει email σε μια κοπέλα απο την Ιταλία και ζήλεψα 😂! Εαν θέλεις να αλληλογραφούμε μπορείς να μου το πεις απο κάτω. 




Και τέλος τώρα που ειναι χριστουγεννά θα ανεβάζω πιο συχνά άρθρα οποτέ stay tune 💖



4 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ ενδιαφέρον άρθρο! Ελπίζω να τα πήγες καλά με το πτυχίο και να το πάρεις! Με γεια την τσαντούλα :) Ο σταφυλόκοκκος δεν έχω ιδέα τι είναι, αλλά πάντα μου ακουγόταν κακό, οπότε περαστικά!

    Καλά Χριστούγεννα ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία με τα πτυχία ! Περαστικά! Η τσάντα είναι από κανονικό δέρμα ή από συνθετικό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ και για τα δυό:) Είναι απο κανονικό δέρμα και αυτό απο την μια είναι καλο μιας και θα κρατησει περισσοτερό αλλά ειμαι αρκετά ενημερωμένη και ευαισθητοποιημένη για το τι παθαίνουν τα ζωάκια και στεναχωριεμαι:(

      Διαγραφή