Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Q&A part 2: Γάτά, προσωπικά.

Γεια σας! Σήμερα βρήκα χρόνο και έτσι κάνω το δεύτερο μέρος του Q&A με τις ερωτήσεις που απέμειναν! Αυτές οι ερωτήσεις νομίζω είναι πιο προσωπικές απο τις προηγούμενες!

Τι φοβάσαι;
Μμμ.. δεν φοβάμαι πολλά πράγματα. Δεν έχω θέμα με τα έντομα, τα ζώα γενικά, τα ύψη, τους κλειστούς χώρους κτλ. Φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρω να φτάσω τους στόχους μου. 

Είσαι ντροπαλή;
Παλιότερα ήμουν ντροπαλή αλλά είμαι και αρκετά εξωστρεφής άνθρωπος και λατρεύω να γνωρίζω καινούριο κόσμο!

Έχεις δεκτεί βία;
Ναι, παλιοτερά είχα δεκτεί λεκτική βία - όχι κάτι σοβαρό, πέρα απο πειράγματα για τα σπυράκια μου και την εμφάνιση
μου γενικά!

Τι χρώμα θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου;
Λατρεύω τα κόκκινα μαλλιά, σκοπεύω να τα βαψω κόκκινα όταν μου σωθεί η ευκαιρία και είναι η κατάλληλης στιγμή.

Πότε σου ήρθε πρώτη φορά περιόδος; Και πως ένιωσες τότε;
Μου ήρθε στα 11-12 μου και πιο συγκεκριμένα το καλοκαίρι πριν παώ έκτη δημοτικού. Όταν μου πρωτοήρθε περίοδος νόμιζα ότι δεν θα έπρεπε να το πω σε κανέναν, ούτε στην μαμά μου, γιατί σκεφτόμουν ότι είναι κάτι ντροπιαστικό. Αυτό έρχεται σε αντίθεσή με το τώρα, που όταν έχω περιοδό δεν έχω θέμα να το φωνάξω! Δεν είναι κάτι κακό άλλωστε! 

Έχεις αδέρφια;
Ναι, έχω έναν μικρότερο αδερφό που πάει γυμνάσιο.

Χαρακώνεσαι;
Η συγκεκριμένη ερώτηση μου φάνηκε περιέργη και μετά συνειδητοποιήσα ότι ήταν σε ένα άρθρο που φαίνονταν στις φωτογραφιές οι γρατσουνιές που μου είχε κάνει το γατάκι μου. Οπότε δεν χαρακώνομαι, ο Λάρης, ο γάτος μου, τους πρώτους μήνες που τον είχαμε έβγαζε δόντια( όπως τα μωρά) και ήθελε κάτι να δαγκώνει και πολλές φορές απο το κάτι ήταν το χέρι μου :p! 

Τι θα έλεγες σε όλες όσες θέλουν να πάρουν μια γατα.
Θα έλεγα ότι απο τότε που βρήκαμε στον δρόμο τον Λάρη μου ( το " μου" νομιζώ σας δείχνει ακριβώς πως νιώθω :p) έχει αλλάξει η ζωή μου προς το καλύτερο! Ναι εντάξει στην αρχή είχαμε προβλήματα , όπως οι γρατζουνίες, και τα έξοδα εάν θέλετε να του κάνετε εμβόλια ή αν αρρωστήσει είναι αρκετά ( όπως θα ήτανε και αν ήταν άρρωστος κάποιος άνθρωπος.) αλλά κάθε πρωί που με βλέπει να ξυπνάω έρχεται και μου τρίβεται. Κάθε βράδυ ή κάθε φορά που θα με πετύχει ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου, έρχεται και ξαπλώνει δίπλα μου και κοιμάται για να νιώθει ασφάλεια.. -Ναι καλά καταλαβατε- είμαι ερώτευμένη με αυτόν τον γάτο :p.

Ποιό βιβλίο διαβάζεις τώρα;
Τώρα διαβάζω μια ιστοριά απο το wattpad, την "10 things to do before 17". Θέλω να πάω στη βιβλιόθηκη της περιοχής για να δανειστώ και βιβλιά.

Πόση ώρα σου πέρνει να ετοιμαστεί ️ς για το σχολείο;
Γύρω στα 20-30 λεπτά.

Αγαπημένο χρώμα;
Μαύρο, και τώρα τελευταία έχω μια μικρή μανία με τα παστέλ!

Αγαπημένο αξεσουάρ;
Εε δεν φοράω πολλά αξεσουάρ! Μάλλον θα μπορούσα να πω ότι τα αγαπημένα μου αξεσούαρ είναι τα κολιέ μου γιατί μόνο αυτά φοράω! 

Θα ήθελες να έχεις κανάλι στο youtube?
Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή όχι! Θέλω να επικεντρωθώ στο διάβασμά μου και εάν εκάνα κανάλι τώρα δεν θα ήμουν συνεπής ούτε στο κανάλι μου ούτε και εδώ στο blog.

Έχει αλλάξει την ζωή σου το blogging?
Το blogging μου έχει μάθει πολλά! Ένα απο τα πιο σημαντικά είναι ότι με έκανε να καταλάβω ότι πρεπει να κάνω πράγματα που μου αρέσουν και να μην σκέφτομαι σε υπερβολικό βαθμό τι θα πουν οι αλλοί! 

Πες τις τρεις τελευταίες ταινίες ποτ είδες στο σινεμά.
Λοιπόν είδα το suicide squad, Ice age 5, & finding dory.


Αυτό ήταν το δεύτερο μέρος του Q&A ελπίζω να σας άρεσε!
Αν θέλετε απαντήστε και σεις τις ερωτήσεις κάτω στα σχόλια που να γνωριστούμε περισσότερο 😍
See you soon💖

4 σχόλια:

  1. Διαβάζω και εγώ το 10 things to do before 17

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που βρήκα κάποια να την διαβάζει! Πώς σου φαίνεται; Εγώ στην αρχή την βαριόμουν λίγο αλλά τώρα έχω κολλήσει!

      Διαγραφή
    2. Ενδιαφέρουσες απαντήσεις! Το 10 things to do before 17 το διαβάζεις στα Αγγλικά; Ξέρεις αν υπάρχει κάποιο παρόμοιο λογοτεχνικό; Τρελένομαι για τέτοια βιβλία :)

      Διαγραφή
    3. Οχι ειναι ελληνική ιστοριά με αγγλικό τίτλο στο. wattpad.
      ένα βιβλιό με τέτοιο θέμα που υπάρχει και στα ελληνικά είναι το 10 things I hate about you!

      Διαγραφή