Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Q&A part 1: Όνειρα, blog, σπουδές

Γειά σας, τι κάνετε; Ήρθε η στιγμή να κάνω αυτό το Q&A που λέω εδώ και 20 μέρες ότι θα κάνω! Επειδή θα βγεί μεγάλο καθηστέ αναπαυτικά, πάρτε πατατάκια και ξεκινάμε :p! Θα απαντήσω τις μίσες ερωτήσεις σε αυτό το μέρος και θα κάνω και ένα δευτερό σε λίγο καιρό!

Πως φαντάζεσαι τον ευατό σου σε δέκα χρόνια;
Δεν μπορώ να φανταστώ τον ευατό μου στα 26 μου, πιστεύω ότι τότε θα είμαι αρκετά διαφορετική απο τώρα μιας και θα είμαι ώριμη για αυτό νομίζω ότι όπως και να καταφέρω να με φανταστώ, όταν φτάσω στα 26 δεν θα είμαι έτσι όπως με φαντάστηκα.

Απο που αντλείς ιδέες για τα άρθρα σου;
Πολλές απο τίς ιδέες για τα άρθρα μου τις έχω πάρει απο διάφορα βίντεο στο Youtube. Επίσης υπάρχουν φορές που μου έρχονται τελείες ιδέες στο μυαλό για καινουριά άρθρα χωρις να τις έχω δει πουθενά αλλα τις περισσότερες απο αυτές τις ξεχνάω, γιατι δεν τις γράφω αμέσως στο τετράδιο που έχω για τις ιδέες μου.

Πόση ωρά σου κάνει να γράψεις ένα άρθρο;
Σηνύθως χρειάζομαι μια μέρα για να γράψω ένα άρθρο. Πρέπει αρχικά να βρω τι άρθρο θέλω, να γράψω στο τετράδιο που έχω πράγματα που θέλω να γράψω στο άρθρο( για να μην τα ξεχάσω όταν το γράφω.), να βρω/ βγάλω εικόνες και μετά να το γράψω. 

Τι τάξη θα πας;
Τώρα ξεκίνησα την Δευτέρα λυκείου!

Πώς είναι ο γάτος σου; Δείξε μας φωτογραφίες!
Ο γάτος μου δεν είναι καλά τις τελευταίες μέρες :(. Κάποιος τον χτύπησε με το αμάξι ή τον κλώτσησε στην κοιλία και τώρα δυσκολεύεται να περπατήσει. Τον έχουμε πάει αρκετές φορές στον κτηνιάτρο για να του κάνει ενέσεις και έχει υποστεί ένα μικρό σοκ! Θα σας δείξω φωτογραφίες πριν χτυπήσει γιατί τώρα δεν έχω όρεξη να τον βγάζω φωτογραφίες στα χάλια του:( 
( Σε όλες κοιμάται :p)

Είσαι σε σχέση;
Με ρώτησαν περισσοτερά άτομα από όσα φανταζόμουν ότι θα με ρωτήσουν αυτήν την ερώτηση! :p
Όχι, και η αλήθεια είναι ότι είναι το καλυτερό για μένα τώρα γιατί θέλω να συγκεντρωθώ στο διαβασμά μου καιδεν έχω αρκετό χρόνο να βλέπω ολές μου τις φίλες, οπότε αν είχα αγόρι δεν θα το έβλεπα συχνά.

Έχεις κάποιο πρότυπο  απο στο σχολειο;
Είχα πέρυσι πρότυπο μια καθηγήτρια, η οποια δυστυχώς πήγε σε άλλο σχολειου τότε. Η συγκεκριμένη ήταν αρκετά κοντή και όταν την είδα πρώτη φορά νόμιζα ότι ήταν κάποιο καινούριο παιδί. Τελικά αποδείχτηκε ότι όσο ύψος της ελείπε, τόσο υπέροχος και δημιουργικός άνθρωπος είναι και θα ήθελα να της μοιάσω!

Οι γονείς σου ξέρουν ότι γράφεις σε blog?
Όχι δεν τους το έχω πει! Δεν είναι ότι τους ντρέπομαι ή τους φοβάμαι ασπούμε, νιώθω ότι θα ήταν καλύτερο να μην το ξέρουν!

Τι κατεύθυνση έχεις διαλέξει και τι μαθήματα έχει αυτή;
Δίαλεξα Θετική και αυτή έχει Φυσικη, μαθηματικα, χημεια, έκθεση.

Πόσο συχνά κουρεύεις τα μαλλιά σου;
Λοιπόν είχα να κουρευτώ έξι μήνες και πήγα και κουρέυτηκα την προηγούμενη βδομάδα. Απο εδώ και πέρα θέλω να κου ρεύομαι πιο συχνά!

Τι θα ήθελες να σπουδάσεις;
Ιατρική :)

Ποιο είναι το αγαπημένο σου συγκρότημα;
Οι 5 seconds of summer 😍

Ποιο είναι ένα απο τα όνειρα σου που θα ήθελες να πραγματοποιηθεί;
Θα ήθελα να ταξιδέψω στο εξωτερικό, να γνωρίσω τον κόσμο!

Για πόσο καιρό θεωρείς ότι δεν θα αντέξεις χωρίς ιντερνετ;
Έχω αντέξει δυο βδομάδες αλλά δεν θα το ξακαέκανα ποτέ! 

Αν είχες 5000 ευρώ θα τα ξοδεύες μόνο σε ρούχα ή μονο σε καλλυντικά;
Σε ρούχα γιατί δεν έχω αρκετά ρούχα που να μου κάνουν πια και χρειάζομαι καινούρια.

Πες ένα quote που σημαίνει πολλά για σένα και το θεωρείς σημαντικό.
Θα σας πω δυό γιατί και τα δυό είναι σημαντικά για μένα μιας και μου αλλάξαν τον τρόπο σκέψης!
Remember that you were art before he came to admire you and you will continue to be art even when he is gone. Cause a masterpiece is still a masterpiece when the lights are off and the room is empty.
( Θυμήσου ότι ήσουν τέχνη πολύ πριν έρθει αυτός  και σε θαυμάσει και θα συνεχίσεις να είσαι ακόμα και οταν αυτός φύγει. Καθώς ένα αριστούργημα  παραμένει αριστούργημα ακόμα και όταν τα φώτα είναι κλειστά και το δωμάτιο άδειο.) 
Όταν βρήκα αυτό το απόφθεγμα δεν είχα καθόλου αυτόπεποίθηση, ένιωθα ότι δεν αξίζω τίποτα και κάνεναν και για αυτό σκεφτόμουν ότι επρεπέ να δεχόμουν ότι συμπεριφορά και μου έδειχναν οι άλλοι( ειδικά αυτός που γούσταρα τότε). Αυτό το αποφθεγμά με έκανε να σηκωσω το κεφαλιά ψηλά.
 
So, I guess we are who we are for a lot of reasons, and maybe we will never know most of them. 
But even If we don't have the power to choose where we come from- we can still choose where we go from there. We can still do things. And we can try to feel okay about them, okay about ourselves.
( Οπότε υποθέτω ότι είμαστε αυτοί που είμαστε για πολλούς λόγους και ίσώς να μην τους μάθουμε ποτέ όλους. Αλλά ακόμα και αν δεν έχουμε την δύναμης να διαλέξουμε απο που προέρχομαστε, μπορούμε να διαλέξουμε που θα πάμε. Μπορούμε ακόμα να κάνουμε πράγματα. Μπορούμε ακόμα να προσπαθήσουμε να νιώθουμε καλά για αυτά, καλά για τους εαυτούς μας.)
 
Και αυτό το αποφθεγμά με έχει κάνει να νιώσω καλύτερα για τον ευατό μου!

Έχεις δεκτεί αρνητικά σχόλια στο blog σου;
Μμμμ λίγα ναί.

Αν πνίγονται κάποιος που σε αγαπάει και αυτός που αγαπάς και μπορούσες να σώσεις μόνο τον έναν ποιον θα έσωζες;
Αυτόν που με αγαπάει γιατί νομίζω αυτό είναι το σωστό! 

Πες ποια τραγούδια ακούς τον τελευταίο καιρό.
Λοιπόν τώρα τελευταία μου άρεσουν αυτά:
Imagine dragons - demons
Martin Garrix - in the name of love
Sia - the greatest
Twenty one pilots- heathers 
ariana grande - into you 
justin bieber - love yourself 


Αυτό ήταν το Q&A, ελπίζω να σας άρεσε :)
See you soon 💖

2 σχόλια: