Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Βαρετή_ Δευτέρα: ιδιαίτερα..

Γειά σας, τι κάνετε; ελπίζω καλά! Σήμερα είμαι εδώ με ένα άρθρο που έχω καιρό να κάνω! Στα άρθρα της Βαρετής Δευτέρας σας λέω τις σκέψεις μου/ τα νέα μου κτλ. Τα λέω έτσι επειδή τα ανεβάζω τις Δευτέρες! 


Θα ήθελα να συζητήσουμε ένα θέμα που με απασχολεί  αυτές τις μέρες. Οι φιλες μου έχουν γραφτεί σε διάφορα φροντηστήρια για όλα τα μαθήματα που θα δώσουμε στις πανελλήνιες.(  Τώρα θα πάμε Δευτέρα λυκείου) 
Έγω νομιζώ ότι είναι νωρίς για να ξεκινησώ να κάνω μαθηματά σε όλα μιας και δεν έχω κενά στα περισσότερα. Θα ξεκινήσω στα μαθηματικά ιδιαίτερα. Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας.. Αμά πρέπει να ξεκινάμε απο τώρα τα φροντηστήρια σε όλα ή είναι νωρίς ακόμα;


Ήρθαν τα παπούτσια που παράγγειλά 😍 XD.


Σας αρέσουν;  
Ευχαριστώ όσες με βοήθησαν να διαλέξω ποια να πάρω( Ήμουν αναμεσαα σε αυτά και σε Stan smith).

 
Έχω κολλήσει με το τραγούδι In the name of love, το έχετε ακούσει; 

 


Αυτό ήταν το σημερινό άρθρο. Ελπίζω να σας άρεσε:) 
Σε λίγες μέρες θα κάνω ένα Q&A άρθρο για αυτό αν θελέτε κάνετε μου ερωτήσεις απο κάτω. 
see you soon💖

~ Συγγνωμη που το άρθρο δεν είναι μεγάλο και ωραίο. Πέθανε ένας γνωστός μου απο το σχολείο και νομίζω ότι φαίνεται ότι δεν είχα όρεξη να γράψω αυτό το άρθρο. 
Το παιδί που πέθανε ήταν 16 χρονών( στην ηλικία μου δλδ) και καταλαβαίνετε..


8 σχόλια:

  1. Παρόλο που το άρθρο ήταν μικρό, μου άρεσε πολύ!! Τα παπούτσια είναι Τ Ε Λ Ε Ι Α!! Με γεια σου,καλοφόρετα<3 Όσο για το θέμα με τα φροντιστήρια,πιστεύω πως δεν χρειάζεται να ξεκινήσεις σε όλα τα μαθήματα αφού όπως ανέφερες δεν έχεις κενά.Δες ποια σε δυσκολεύουν περισσότερο και αποφάσισε. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για το σχόλια γλυκιά μου! Αυτό σκέφτομαι να κάνω :)

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα φίλη μου!! Όμορφη ανάρτηση, μου άρεσε πολύ! Τα παπούτσια σου υπέροχα, τέλεια και η συσκευασία, με γειά!! Το ίδιο και το τραγούδι το άκουσα και είναι όντως πολύ ωραίο! Για τα φροντιστήρια και εγώ θα συμφωνήσω ότι αν δεν έχεις κενά θα είναι χαμένος χρόνος και λεφτά, φτάνει να διαβάζεις συστηματικά , που θα το κάνεις! Εγώ έκανα φροντιστήρια μόνο στη 3η λυκείου που έδινα παγκύπριες (κάτι σαν τις πανελλήνιες) και τότε ήταν όντως πολύ βοηθητικά! Καλά να περνάς και καλό μήνα! Πολλά φιλούθκια ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι που σου άρεσε η ανάρτηση :)
      Σκέφτομαι να κάνω ιδιαίτερα στα μαθηματικά που έχω κάποια μικρά κενά.

      Διαγραφή
  3. Ενδιαφερον αρθρο! Εαν μπορεις τσεκαρε και το δικο μου μπλοκ και εαν θες γινε αναγνωστης :) ♥ Εχω γινει ηδη αναγνωστης στο δικο σου :)
    το μπλοκ μου: http://theteenagersroomgreek.blogspot.gr/
    Ερωηση για το q&a : ποιο ειναι το αγαπημενο σου χρωμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άννα συλλυπητήρια πραγματικά κρίμα... Με γεια τα sneakers είναι πολύ ωραία! Όσο για το θέμα φροντιστηρίου εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις αυτό που αισθάνεσαι εσύ. Δηλαδή αν πιστεύεις ότι θα χρειαστείς ενίσχυση μπορείς να ξεκινήσεις δοκιμαστικά αν όχι σε όλα σε μερικά μαθήματα της κατευθυνσής σου. Για περισσότερα δες το άρθρο μου που έκανα ακριβώς για αυτό το θέμα (δεν το διαφημίζω lol απλά έχω γράψει ό,τι ξέρω εκεί) κ ελπίζω να βοηθήσει!τα λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ!
      Το έχω διαβάσει το άρθρο σου και με βοηθήσε :)

      Διαγραφή