Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

A day with me #2

Γειά σας κορίτσια, τι κάνετε; Ελπίζω καλά :) Σήμερα είμαι εδώ με ένα αναλυτικό άρθρο που θα σας δείξω το έκανα σήμερα, απο το πρωί μέχρι το βράδυ! 

8:30 AM 
Κάθε μέρα ξυπνάω στις 8:30 γιατί στις 10:30 περιποου έχω αγγλικά ( Θα δώσω το προφίσιενσι τον Δεκέμβρη😍) Γενικά είμαι πρωίνος τύπος οπότε δεν παραπονιέμαι που πρέπει να σηκώνομαι νωρίς τωρα που έχουμε διακοπές.

9:30ΑΜ
Έχει περάσει μια ώρα απο την ωρά που ξύπνησα και είμαι ακόμα εδώ, στο κρεβάτι γιατί διαβάζω το πέμπτο βιβλιο του Harry potter &the order of the Phoenix και ακούω μουσική.
 
Το βιβλίο είναι στα αγγλικά και με αφορμή αυτό θέλω να σας πω ότι σε όσες αρέσουν τα αγγλικά, και όσες πηγαίνουν και μαθαίνουν αγγλικα δεν υπάρχει καλύτερη εξάσκηση από το να διαβάζεις αγγλικά βιβλία. Το πρώτο αγγλικό βιβλίο που διάβασα ήταν το πρώτο βιβλίο του Harry potter, και τώρα που είμαι στο πέμπτο βλέπω ότι έχω βελτιωθεί στα αγγλικά.
 
10:00ΑΜ
Τώρα ετοιμάζομαι να πάω στα αγγλικά. Το φροντηστηριο που πηγαίνω ήταν δίπλα στο παλιό μου σπίτι αλλά τώρα μετακόμισα και για να παώ θέλω ένα 25 πενταλεπτό τουλάχιστον με τα πόδια κάθε μέρα και για αυτό βάζω πάντα αντιηλιακό

3:30PM
 Γυρισά απο τα αγγλικά, εφαγά γεμιστά που δεν μου αρέσουν 😕 και αρχίσα να ξεσκονίζω το σπιτί. Σκοπεύω να σκουπισω και να σφουγγαρίσω. Επειδή η μαμα μου δουλεύει, την βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού και είμαι απο τους ανθρώπους που δεν μπορούν την ακαταστασία οπότε καθαρίζω το σπίτι με όρεξη για να είναι τακτοποιημένο και καθαρό.


5:00PM
Καθάρισα όλα τα καλλυντικά που είχα σε ένα ντουλάπι γιατί με την μετακόμιση είχαν γεμίσει σκόνη και έγινε αυτός εδώ ο χαμός:

 Το τραγικό είναι ότι βαριέμαι να τα βάλω στην θέση τους😂!
Λοιπόν θα σας δείξω πόσο τακτοποιημένο έχω το κουτί που βάζω τα πράγματα που σηνυθως δεν βάζω και τόσο συχνά, και για αυτό είναι τακτοποιημένο- επειδή δεν το πειράζω :p
Στο πρώτο ντουλάπι, πέρα απο την ταυτότητα μου και διάφορες κάρτες, έχω την πούδρα μου, και το κονσίλερ μου. 

 Στο δεύτερο έχω διάφορα λιπ μπαλμ και μολύβια για τα χειλια και σκιές.
Το τρίτο είναι γεμάτο με λαστιχάκια και τσιμπιδάκια.


7:00 PM 
Μόλις είδα δυό επεισόδια στο grey's anatomy.  Απο αυτήν την σειρά ειχά δει σκόρπια τα επεισόδια απο όλους τους κύκλους και για αυτό αποφάσισα να την πιάσω απο την αρχή και να τα δω ολά με την σειρά. Τώρα έχω φτάσει στον πέμπτο κυκλο😍 Όσες βλέπουν greys anatomy ελάτε να συζητήσουμε στα σχόλια για αυτήν την σειρά! Εμένα πετά απο το τι μου αρέσει το θέμα της ( θέλω να γίνω και γιατρός) μου αρέσει το ότι είναι καλοσκηνοθετιμένη δηλαδή το γεγονός οτι τώρα που είμαι στον πέμπτο κύκλο βρίσκω στοιχειά για πραγματά που ξέρω οτι θα γίνουν στην συνέχεια, στους επόμενους κύκλους, γιατί έχω δει τα επεισοδια.

9:00PM
Έχω καιρό να σας δείξω φωτογραφίες του γάτου μου:p 
 
Είχα ακούσει ότι οι γάτες κοιμούνται πολύ αλλά δεν περίμενα ότι κοιμούνται σχεδόν όλη μερα..

10:30 PM
 Θα βάλω να δω το καινούριο επεισόδιο του pretty little liars και μετά θα κοιμηθώ. Οσες βλέπετε pll, πείτε μου στα σχόλια πως σας φαίνεται ο έβδομος κύκλος.
 

Αυτή η φωτογραφία περιγράφει την προσωπική μου ζωή :p 




Αυτό ήταν το σημερινό άρθρο. Ελπίζω να σας άρεσε:) 
See you soon :* 

7 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο άρθρο, μου αρέσουν πολύ αυτά του τύπου a day with me :)
    Το να διαβάζεις ξένα βιβλία για εξάσκηση για κάποιο πτυχίο αγγλικών είναι πράγματι πολύ βοηθητικό! Εγώ πέρσυ πρωτού δώσω για lower είχα διαβάσει στα αγγλικά το looking for alaska του John Green :)
    Έχει μια φίλη μου κόλλημα με το greys anatomy, όλη μέρα απο το πρωι έως το βράδυ βλέπει μόνο αυτό, παίζει και να έχει δει σε επανάληψη όλες τις σεζον επι 5 φορές :P Πάντως δεν ήξερα οτι ήθελες να γίνεις γιατρός,μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και χαίρομαι, γιατι μέσα απο αυτό στο μέλλον σίγουρα θα βοηθήσεις πολλές ζωές :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε!
      Το looking for alaska ειναί ένα απο τα αγαπήμενα μου βιβλία, τι πιστεύεις ότι έγινε με την Αλάσκα; Ήταν ατύχημα ή το επέλεξε; Εδώ και καιρό σκέφτομαι να γίνω γιατρός αλλά επειδή θέλει πολλά μόρια δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω :(

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hey♥ Και εγώ παρόμοια μέρα με εσένα είχα. Μόνο που αντί να βλέπω greys anatomy κάθομαι και βλέπω το καινούργιο τρέιλερ του teen wolf 100000 φορές μέχρι να καταλάβω τι γίνεται ακριβώς. Εμάς στα αγγλικά μας είναι υποχρεωτικό να διαβάζουμε αγγλικό βιβλίο και γράφουμε τεστ σε αυτό, και βιβλίο της επιλογής του καθηγητή μου τύπου George Orwell(αν τον ξέρεις, είναι συγγραφέας).

    Υ.Γ. Αν θέλεις επισκέψου το blog μου: itsteenday.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω δει καθόλου το teen wolf αλλά το βλέπουν οι κολλητές μου και μου έχουν πει ότι πρέπει οπωσδήποτε να το δω!
      Το να διαβάζεις αγγλικά βιβλιά σε βοηθάει και για αυτό πρέπει να το έχουν κάνει υποχρεωτικό στα αγγλικά σου!
      Φυσικά και θα το έπισκεφτω:)

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραίο και ενδιαφέρον άρθρο! Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γεμιστά :P Ο έβδομος κύκλος του PLL φαίνεται πολύ ενδιαφέρον μέχρι στιγμής, αν και ο Έζρα έπρεπε να κάνει πρόταση γάμου σε μένα :P

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλεια! Βρήκα καποια που δεν της αρέσουν τα γεμιστά :p
      Και μενά μου αρέσει αυτός ο κυκλους αλλά είχα συνηθίσει να μην πηγαίνει τόσο γρηγόρα η πλοκή και τώρα μου φαίνεται ότι όλα γίνονται πολύ γρήγορα.

      Διαγραφή