Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Story time: Πήγα εκδρομή στην Αθήνα.

Γειά σας. Συγνώμη που έχω να γράψω  κάτι μέρες  στο blog, δεν σας ξέχασα ή κάτι τέτοιο, απλά πήγα εκδρομή στην Αθήνα και δυστιχώς με το που γύρισα έπρεπε να αρχίσω το διάβασμα για τα διαγωνίσματα που έγραφα αυτήν την εβδομάδα. Το κάλο είναι οτι έγραψα σε όλα ικανόποιητικά καλά :)
  Πάμε όμως στο θέμα μας! Πέρασα τόσο ωραία στην Αθήνα και γενικά σε όλο το ταξίδι που ήθελα να σας πω σύντομα τι έκανα για να μοιραστουμε την χαρά μου!
 Καράβι 
Λοιπόν ταξιδέψαμε με ένα καράβι της Ανεκ- blue star λέγεται- που για να πω την αλήθεια ως καράβι δεν μου άρεσε! Έχοντας συνηθίσει να ταξιδεύω  μόνο με τα Minoan lines που ενω έχω μπει καμια δεκαριά φορές ακόμα χάνομαι στους ορόφους, το blue star ήταν πολύ μικρό- είχε μόνο δύο ορόφους. Αλλο ένα αρνητικό του καραβιού ήταν ότι κουνούσε πολύ και ότι έτριζε και όταν λέω έτριζε εννοώ ότι προχωρούσαμε στο διάδρομο και νομιζα ότι πρωταγονιστώ σε θρίλερ! Βέβαια μπορώ να πω με σιγουρά ότι στο καράβι, ειδικά όταν πηγαίναμε που γνωρίσαμε καινούριους φίλους εκεί απο ένα αλλοσχολείο, πέρασα υπέροχα, και γα αυτό δεν κοιμηθηκα καθόλου κιόλας όταν πηγαίναμε στην Αθήνα απο την Κρήτη.  

Στην Αθήνα 
Αρχικά πήγαμε στο μουσείο της Ακρόπολης και το μουσείο των Ηρακλιδων. Μετά ανεβήκαμε σε αυτά τα tour bus που έχουν θέσεις απο πάνω και κάναμε μια πολύ ωραία βόλτα στην Αθήνα. Κατά το μεσημεράκι μας άφησαν οι καθηγητές μας ελεύθερους στο Μοναστηράκι και αφού φάγαμε πήγαμε με τις φίλες μου στα μαγαζιά:) ( Να περιμένετε haul με τα πράγματα που πήρα απο την Αθήνα) Επειδή δεν είχαμε κλείσει κανένα ξεναδοχείο το βράδυ πήγαμε στο καράβι, για να γυρίσουμε πίσω στην Κρήτη :(!  
Γενικά έχω επισκεφτεί την Αθήνα πολλές φορές αλλα επειδή οι περισσότερες ήταν Καλοκαίρι δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έχει τόση κίνηση και τόσο κόσμο η Αθήνα. Είναι ωραία πόλη  αλλα θα προτιμούσα να μην είχε τόσο κόσμο.  

( Παρακάτω 👇 έβαλα όσες φωτογραφίες δεν είχα που να φαίνονται πρόσωπα γιατί δεν είναι σωστό να ανεβάσω τους φίλους μου έτσι) 
" Το ηλιοβασίλεμα στην Κρήτη- Έβγαλα την φωτογραφία μετά που γυρίσα πίσω απο την Αθήνα" 

" Πάνω στο tour bus, την ώρα της ξενάγησης" 
" Την ώρα που έφευγε το καράβι μας, έβγαλα το minioan που ήταν δίπλα μας" 
" Η Ακρόπολη φτιαγμένη απο lego- Στο μουσείο της Ακρόπολης." 

Αυτό ήταν το σημερινό άρθρο:) 

2 σχόλια: