Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

we heart it:)


Γεια σας! Σκέφτηκα να σας πω λιγα λόγια για μια αγαπημένη μου εφαρμογή We Heart It! Στην εφαρμογη αυτή μπορείτε να βρείτε εικόνες με οτιδηποτε θέμα θέλετε. Οριστε  ωραίες εικόνες: 

 
 


Επίσης σε αυτή την εφαρμογή μπορείτε να φτιάξετε δικιές σας εικόνες! 

  Αυτα για την ώρα. Byee








4 σχόλια:

  1. Αυτή η εφαρμογή είναι φανταστική!!Μπορείς να βρεις όποια εικόνα θέλεις γράφοντάς την στην αναζήτηση.Γράφτηκα χθες αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να μεταφέρω εικόνες στο blog μου ή κάπου αλλού.Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρόμαι που γράφηκες γιατί έχει υπέροχες εικόνες! Λοίπον και γω στην αρχή που είχα κανει εγραφη νομίζα βάζοντας καρδίες στις εικόνες που μου αρεσεί οτι θα αποθηκεύονταν ταυτοχρόνα στο κινητό μου! Αλλά τελικά οι εικόνες που βάζεις σε καρδιά πανε στο "κανβά σου" οπότε άμα θέλεις να προσθέσεις εικόνες στο βλογ για παραδείγμα πρέπει πρώτα να τις αποθηκεύσεις( νομίζω οτι σε όλα τα κινητά για να αποθηκεύσεις μια εικόνα πατάς συνεχόμενα πάνω της!) και πατάς στο βλογ έκει που λεεί να προσθέσεις μια εικόνα και την βάζεις! Ελπίζω να είναι ακριβής και ξεκαθάρες οι οδηγίες μου και αμα έχεις καμια ερώτηση πάνω στο θέμα ή και εκτός του θεματός να με ρωτήσεις!

      Διαγραφή
  2. Πως μπορω να διαγραψω εικονες που εχω ανεβασει στο we heart it;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως μπορω να διαγραψω εικονες που εχω ανεβασει στο we heart it;

    ΑπάντησηΔιαγραφή