Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Η γνώμη μου για τους smag people!

Γεια σας! Σήμερα είχα μια σηζήτηση με την κολλητούλα μου για τους κοινούς μας φίλους μου είναι ετσι swagg!!Με ρώτησε την γνώμη μου και σκέφτηκα να γράψω την γνώμη μου εδώ! 
  Καταρχάς να σας πω τι είναι swag , γιατί το λένε ολοί κτλ. Η λέξη swag είναι κατί σαν ενά σύμβολο των ράπερ! Δηλαδή όλοι οι διάσημοι ράπερ ντυνονται ετσι swag και λένε συνέχεια στα τραγούδια τους την λέξη swag! Άρα swag= το στυλ των ράπερ! Όμως υπάρχουν και άνθρωποι που δεν πιστεύουν οτι η λέξη swag συνδέεται με τους ραπερ! Πιστεύουν οτι η λέξη swag βγαίνει απο το swagger που σημαίνει οτι οποιός είναι και καλά swag εχεί αυτοπεποίθηση, σιγουρία κ.α. Υπάρχουν έφηβοι και έφηβοι που θεωρούν οτι αν ντυνεσαι swag και να συμπεριφέρεσαι σαν να έχεις αυτοπεποίθηση εχείς περισσότερους φιλούς, κοπέλες,αγόρια.. 
  Η αποψή μου σε όλο αυτό; Τα ρούχα δεν κάνουν το παπα! Αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση και να ντυθείς swag θα είσαι πάλι μια χωρίς αυτοπεποίθηση! Εαν έχεις αυτοπεποίθηση οτι ρούχα και να φοράς θα φαίνεται οτι έχεις αυτοπεποίθηση! Επίσης δεν πιστεύω οτι μπορεί κανείς να κάνει αληθινούς φίλους επεειδή ντυνέται swag! Για να έχεις μια πετυχιμένη φιλία ή σχέση με κάποιον πρέπει ο άλλος να σ αγαπάει για αυτό που είσαι και οχι για τα ρούχα που φοράς σήμερα! Επιπλέον οι ράπερ όπως για παράδειγμα ο Eminem είναι διάσημοι! Έχουν χιλιάδες θαυμαστές! Σχεδόν όλοι οι θαυμαστές του eminem έχουν ντυθεί swag εστώ μια φορά! Θεωρώ οτι ο κάθε ενας έχει ενα δικό του στυλ! Αν σου αρέσεο η miley δενσυμαίνει αυτο οτι θα βγείς έξω γυμνή! Πάρα πολύ έφηβοι ,ιδικά στην Αμερική, δηλώνουν οτι είναι swag. Το να ντύνεσαι και εσύ οπώς ντυνονται όλοι οι αλλοί σε κάνει ίδιο με τους άλλους! Ο καθένας είναι διαφορατικός! Γιατί να ντύνονται ολοι με το ίδιο στυλ; 
  Τέλος πιστεύω οτι αυτοί που ντύνονται swag πιστεύουν ή βλέπουν οτι ετσί έχουν άλλη αντιμετώπισει απο τους γύρω τους! Αλλά ο άλλος δεν θα σου δώσει σημασία για τα ρούχα που φοράς αλλά για τον χαρακτήρα σου! Μπορεί να ντύνεσαι χάλια και να έχεις πολύ Καλό χαρακτήρα και μπορεί να ντυνεσαι swag και απο μέσα να είναι "μάπα το καρπούζι"!!! 
Θέλω να σας δώσω μια συμβουλή! Θα ντύνεστε όπως θέτε εσείς, βασικά όπως νιώθετε άνετα εσείς! 
Αυταά! Πείτε μου στα σχόλιακια αν σας άρεσε το άρθρο και θέτε παρόμοια! 





1 σχόλιο:

  1. Κανε σε παρακαλω ενα τετοιο ανθρωπο που να μιλας για τους ψευτικους φιλους και για τις σχεσεις στο φβ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή