Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

SOS Οι διαιτες δεν ειναι παιχνιδι !

Γειαα σας! Σημερα θα μιλησουμε για τις διαιτες και το τι μπορει να προκαλεσουν στον οργανισμο μας. Κατερχας πρεπει να ξερετε καποια πραγματα :
1)Μην εμπιστευεστε οποιαδηποτε διαιτα δειτε στο ιντερνετ οσο ευκολη και αν ειναι!
2)Πρεπει να τρωτε απο ΟΛΕΣ τις ομαδες τροφων! Υπαρχουν πολλες που ξεκινανε διαιτες και τρωνε μονο σαλατες!οκ να φατε σαλατα καλο κανει αλλα δν ειστε και αγελαδες να τρωτε μονο χορτα!
3)Αν θετε να απαλαγιται ΣΩΣΤΑ απο τα περιττα κιλα πηγαινετε σε ενα διατροφολογο ή μιλα με την γυμναστρια σου.
4)Πολλες πανε γυμναστιριο και νομιζουν οτι ετσι θα αδυνατισουν ! Μονο το γυμναστιριο δν κανει πραμα!Χρειαζεται δυστιχως και διατροφη! 
5)Αν εισαί πολυ παχουλη μηπως εχει προβλημα ο μεταβολισμος σου;Καλυτερα να το κοιταξεις. Μπορει επισης να φταιει ο θυροειδης( πρωτη φορα γραφω την λεξη αυτη και μπορει να την σκοτωσω! )
6) Το θεμα δεν ειναι να χασεις γρηγορα κιλα , το θεμα ειναι να τα χασεις σωστα! Οσο γρηγορα φευγουν τοσο γρηγορα ξαναγυριζουν ! 
 
Λοιπον τωρα θα σας πω γιατι εβαλα αυτο τον τιτλο στο ποστ αυτο. Καταρχας οταν βαζεις τον οργανισμο σου να κανει διαιτα ( και εννοω την διατα που κανετε οι περισσοτερες και δεν τρωτε τιποτα ή τρωτε πολυ λιγο και παντα αυτο το πολυ λιγο που τρωτε ειναι σαλατα/ just stop it!!!!) ο οργανισμος σου αποθηκευει την τροφη που τρως ( και το λιπος που εχεις ηδη) για να μπορεσει να κανει ολες τις λειτουργιες που πρεπει να κανει. Για αυτο οταν κανετε τετοιες διαιτες , και δεν τρωτε για μερες, νιωθετε να ζαλιζεστε! Και αυτος νομιζω εξναι ο χειροτερος τροπος να κανεις διαιτα για καταστρεφεις τον ευατο σου κυριολεκτικα! Αντι να χανεις βαρος ετσι χαλας τον οργανισμο σου! Επισης αν δεις οτι εχεις αρχισει να χανεις κιλα με αυτον τον τροπο σε παρακαλω μιλα σε καποιον γιατρο...γιατι να το κανεις; Γιατι πολυ απλα αντι να χανεις το λιπος σου χανεις και τους μυς σου ( οι μυς μας εχουν και αυτοι καποιες ουσιες και απο οτι θυμαμαι απο το δημοτικο που τα λεγαμε αυτα μια ουσια ειναι και η ζαχαρη. Απο την στιγμη που δεν τρως τιποτα χανεις φυσικα το λιπος αλλα χανεις και αλλα χιλια- δυο πραγματα που χρειαζεται ο οργανισμος! Και ετσι γινονται οι βουλεμικες κοπελες που καταληγουν στα νοσοκομεια και στον θανατο. 

Οποτε διαιτα δεν σημαινει  δεν τρωω τιποτα... Για να χασεις κιλα χρειαζεσαι ενα προγραμμα διατροφης* οπου να υπαρχουν ολες οι τροφες! Επισης χρειαζεσαι να κανεις καποιο αθλημα, γυμναστηριο κ.α. 
 
* Αυτο το προγραμμα μπορεις να το φτιαξεις με την γυμναστρια σου , εναν διατρολογο ή και μονη σου !( Απλως πιστευω οτι με την βοηθεια ενος ιδικου θα τα πας καλυτερα και θα εισαι πιο οργανωμενη) Το προγραμμα θα πρεπει να περιεχει τροφες απο ολες τις ξμαδες τροφιμων [ακομα και γλυκα]. Αλλα τιποτα δεν πρεπει να επαναλαμβανεται συνεχεια δηλαδη δεν μπορεις να τρως καθε μερα για μεσημεριανο μακαρονια ετσι παχενεις! Μπορει τα μακαρονια να μην ειναι σαν την σοκολατα δηλαδη με χιλιαδες θερμιδες αλλα αν τρως συνεχεια μονο απο μια ομοδα τροφιμων θα παχυνεις! 



αυτααα! Ελπιζω να βοηθησα εστω και ενα κοριτσι που θα διαβασει αυτο το ποστ! Θα  σου ειμουν ευγνωμων αν αφηνες και ενα σχολιακι απο κατω!!! 
 


~ Δειξε μου τις χαρακες σου! 
- γιατι;
- για να δω ποσες φορες με χρειαστικες και δεν ειμουν εδω !!!

1 σχόλιο:

  1. δίκιο έχεις και επειδή και εγώ έχω κάποια παραπάνω κιλάκια θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τις συμβουλές σου!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή