Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

June's Favourites!

Γεια σας. Τι κάνετε; ελπιζώ καλά:) Σήμερα θα σας δείξω τα αγαπημένα μου του Ιουνίου.

 
Tangle teezer brush

Είχα καιρό να βάλω στο αγαπημένα την χτένα μου αλλά επειδή εχουν μακρύνει τα μαλλια μου και μπερδεύουν, αποφάσισα να την βάλω. Αυτή η χτένα ξεμπερδεύει τα μαλλιά και δεν τα σπάει ακόμα και όταν είναι βρεγμένα. 

Dove silk dry
 
Είναι καλοκαιράκι και φυσικά και χρειάζομαι ένα αποσμητικό για τις μασχάλες, αυτόν τον μήνα τελείωσα υπ συγκεκριμένο απο την dove. Θα δείτε περισσότερα πραγματά για αυτό το προιόν στα empties που θα κάνω! 

Ren- T-zone balancing day fluid 
Δυστιχώς είχα μονο ένα δειγμά αυτής της κρέμες και το τελείωσα αυτό τον μήνα. Θα δείτε και για αυτό πιο αναλυτικά την γνώμη μου στα empties.


Avon- 3 in1 cleanser, scrub& mask
 
 Έχω αγαπήσει αυτό το προιόν γιατί είναι 3 σε 1( καθαριστικο, scrub, και μασκα). Καθαρίζει αρκετά καλά την επιδερμίδα μου και την αφηνει απαλή με μια αισθησή φρεσκάδας. Αυτό που δεν μου αρέσει σε αυτο το προιόν είναι ότι οι κόκκοι του είναι πολύ λεπτοί και δεν κάνουν το scrub που θα ήθελα.


Avon- big & darling volume mascara 
Αυτόν τον μήνα βγήκα πολλές φορές έξω για βόλτα και φορούσα αυτήν την μάσκαρα. Με βολευει το βουρτσάκι της και το ποσο μεγάλες και με όγκο είναι οι βλεφαρίδες μου μετά την εφαρμογή της .


mastic and olive- Cocoa butter cream με μαστίχα και ελαιόλαδο
 
Κάθε φορά που γυρνάω απο την παραλία και νιώθω το δέρμα μου αφυδατωμένο και ξηρό του βάζω αυτήν την κρέμα που προορίζεται για πολύ ξηρές επιδερμίδες. Είναι τρομερά ενυδατική και η μυρωδιά της είναι υπέροχη. Επίσης επειδή ήταν απο τις πρώτες κρέμες που πήρα η οποια έχει φτιαχτεί στην Ελλάδα, στην Χίο, την έχω βάλει στην καρδιά μου. 



Boderm- Acnaid liquid soap 
Για αυτό το καθαριστικό σας έχω μιλήσει ήδη. Είναι και στο project που κάνω και για αυτό θα σας κάνω ένα αναλυτικό review κάποια στιγμή. Προορίζεται για δερματά με τάση ακμής και το πήρα απο το φαρμακείο.


my mp4
 
Ξεκινήσα αγγλικα τώρα το καλοκαίρι και όταν πηγαίνω μου κρατάει συντροφιά το mp4 μου:)


Harry potter and the goblet of fire
Είμαι τρελή φαν του Χάρρυ ποττερ και για αυτό διαβάζω σιγα σιγά όλα του τα βιβλία στα αγγλικά. Τώρα διαβάζω το 4ο( κυπέλλο της φωτιάς) και θέλω μεχρί το τέλος του καλοκαιριού να διαβάσω και τα υπολοιπά! 


My new glasses
Πήρα καινουριά γυαλιά:) Πως σας φαίνονται; Εμένα μου αρέσουν παρά πολύ! 


Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου. Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο! 
see you soon:* 





2 σχόλια:

  1. Harry Potter φαν για πάντα !!! τα έχω όλα στα αγγλικά και ακόμα και τώρα μετά από τόσα χρόνια αυτή τη στιγμή διαβάζω το 3 <3 αν θες ρίξε μια ματιά και στα δικά μου αγαπημένα του μήνα http://evaeatstheapple1994.blogspot.gr/2016/07/junes-favorites-collab-with-beautycorns.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσα ταλαντούχα είναι η συγγραφέας των βιβλίων; Το γράψιμο της είναι μοναδικό!
      Φυσικά και θα τα δω :)

      Διαγραφή